Σπέσιαλ συνοδευτικό για το τραπέζι σας
Υλικά
Διαδικασία
Βράζετε τις πατάτες με τη φλούδα σε άφθονο αλατισμένο νερό, προσέχοντας να μαλακώσουν χωρίς να διαλυθούν. Τις κόβετε κυδωνάτες.
Σε ένα φαρδύ τηγάνι λιώνετε το βούτυρο και ρίχνετε τις πατάτες με το σκόρδο.
Αλατίζετε ελαφρά και τις ροδίζετε από όλες τις πλευρές. Στραγγίζετε τις πατάτες σε χαρτί κουζίνας και τις σερβίρετε με τη φέτα, πασπαλίζοντας με ρίγανη, πάπρικα και πιπέρι.
Υλικά
- 500γρ. πατάτες
- 200γρ. βούτυρο αγελάδος
- 1 σκελίδα σκόρδο μεγάλη, σπασμένη
- 200γρ. φέτα τριμμένη
- πάπρικα
- ρίγανη
- αλάτι, πιπέρι
Διαδικασία
Βράζετε τις πατάτες με τη φλούδα σε άφθονο αλατισμένο νερό, προσέχοντας να μαλακώσουν χωρίς να διαλυθούν. Τις κόβετε κυδωνάτες.
Σε ένα φαρδύ τηγάνι λιώνετε το βούτυρο και ρίχνετε τις πατάτες με το σκόρδο.
Αλατίζετε ελαφρά και τις ροδίζετε από όλες τις πλευρές. Στραγγίζετε τις πατάτες σε χαρτί κουζίνας και τις σερβίρετε με τη φέτα, πασπαλίζοντας με ρίγανη, πάπρικα και πιπέρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ