Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Η «Δημωφέλεια» προωθεί τη διοργάνωση εκθέσεως θρησκευτικού τουρισμού και τον φάκελο για το πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων

Στην τελική φάση βρίσκεται η συζήτηση μεταξύ της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» και της HELEXPO Δ.Ε.Θ., για τη διοργάνωση διεθνούς εκθέσεως με αντικείμενο τον θρησκευτικό τουρισμό στην Καβάλα.
Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, τις περασμένες ημέρες έγινε και δεύτερη συνάντηση της προέδρου της «Δημωφέλεια», Αναστασίας Ιωσηφίδου, με τον πρόεδρο της HELEXPO Δ.Ε.Θ., Τάσο Τζήκα, στα γραφεία της δημοτικής επιχείρησης στην Καβάλα. Οι επαφές των δύο πλευρών άρχισαν τον Μάρτιο 2018 στην Αθήνα, με τη συνάντηση της Α. Ιωσηφίδου με τον γενικό διευθυντή του εκθεσιακού φορέα, Αλέξη Τσαξιρλή και συνεχίστηκαν τον Μάιο στο πλαίσιο της εκθέσεως Greek Travel Show, που διοργάνωσε η HELEXPO και συμμετείχε ο Δήμος Καβάλας.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν διεξοδικά οι παράμετροι της συνεργασίας, ενώ έγιναν επισκέψεις σε χώρους που μπορούν να φιλοξενήσουν τη διοργάνωση, καθώς και συνάντηση με τη δήμαρχο, Δήμητρα Τσανάκα. Για το ίδιο ζήτημα, η διοίκηση του Δήμου Καβάλας είχε συζήτηση με την διευθύντρια του Γραφείου Προσκυνηματικού Τουρισμού της Βαυαρίας, Heidi Ritter, η οποία επισκέφθηκε, επικεφαλής πολυμελούς αποστολής, την Καβάλα και δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση του Οργανισμού στο εγχείρημα αυτό.

Επίσης, η Α. Ιωσηφίδου, κατά την επίσκεψη στην Κομοτηνή, συναντήθηκε με στελέχη της διαχειριστικής αρχής, για τις τελευταίες λεπτομέρειες του επενδυτικού προγράμματος, ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ, του πηλοθεραπευτηρίου Κρηνίδων. Τις επόμενες ημέρες, ο Δήμος Καβάλας θα προχωρήσει στην κατάθεση του φακέλου του έργου.


Περισσότερα για τη Καβάλα, την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη στο k-tipos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ