Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

O δήμαρχος Κυρίζογλου γράφει τραγούδια!

Άφησε για λίγο το δημαρχείο και μαζί με το «Ο,τι Thess» μπήκε σε στούντιο για να ακούσουμε τα τραγούδια του.

Ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, είναι από τους δημοφιλέστερους δημάρχους της Θεσσαλονίκης, καθώς τα τελευταία 16 χρόνια εκλέγεται συνεχώς δήμαρχος με ποσοστά άνω των 50%. Οι ικανότητες του και η δυναμική προσωπικότητα του, είναι αναγνωρισμένες και οι δήμαρχοι της Κεντρικής Μακεδονίας, τον έχουν εμπιστευτεί και τον έχουν εκλέξει πρόεδρο της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας.

Αυτό όμως, που δεν είναι αρκετά γνωστό, είναι πως ο Λάζαρος Κυρίζογλου, είναι στιχουργός. O δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης, έχει γράψει αρκετά τραγούδια, που πολλά εξ αυτών έχουν μελοποιηθεί.

Ο ίδιος, άφησε για λίγο το γραφείο του στο δημαρχείο και μαζί με το Ο,τι Thess πήγαν στο στούντιο του Ωδείου Αμπελοκήπων Μενεμένης και μίλησε για το στιχουργικό του ταλέντο.

Δεν θέλει να συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα, καθώς όπως λέει το κάνει για «πάρτη» του και όχι το κέρδος. Αν θα έδινε σε κάποιον τραγούδι του, αυτός θα ήταν ο Νότης Σφακιανάκης. «Δεν συμφωνώ με τις τοποθετήσεις του και με τις προσωπικές του θέσεις, αλλά η φωνή του είναι πολύ ωραία και είναι ωραίος ερμηνευτής, ο Νότης Σφακιανάκης…» λέει ο Λάζαρος Κυρίζογλου.

 Μιλώντας στο Ο,τι Thess, αναφέρεται στην υπόθεση διαζυγίου που του ζητήθηκε να διαχειριστεί, όταν ήταν δικηγόρος, και ο ίδιος την έκανε τραγούδι. Βέβαια, σε αυτό βοήθησε και μια αεροσυνοδός που την κοίταξε «παράνομα».

Απαγγέλει το ποίημα του «το πουκάμισο το Armani» και παρουσιάζει το τραγούδι που έγραψε για τον Θεό... Ενώ, αναφέρει τι κάνει και βγαίνει τόσα χρόνια δήμαρχος και σχολιάζει την περιοχή του Δενδροποτάμου, που ανήκει στον δήμο του και αποτελεί το πιο κλειστό γκέτο της Θεσσαλονίκης




Μας κοινοποιήθηκε από το seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ