Συνοδέψτε τον μπακαλιάρο σας με παραδοσιακή σκορδαλιά με ψωμί και καρύδια:
Υλικά
Προσθέτετε στο μπλέντερ τα υπόλοιπα υλικά και πολτοποιείτε. Στη περίπτωση που βγει πολύ σφιχτή η σκορδαλιά προσθέτετε λίγο νερό από το μούλιασμα του ψωμιού.
Υλικά
- 500γρ. μαύρο ψωμί
- 4 σκελίδες σκόρδο, χωρίς το φύτρο
- 100γρ. καρύδια
- 20ml ξίδι λευκό
- 120ml ελαιόλαδο (ίσως χρειαστεί λίγο περισσότερο)
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Μουλιάζετε το ψωμί σε νερό για 15 λεπτά περίπου. Στη συνέχεια το στύβετε καλά και το βάζετε στο μπλέντερ. Κρατάτε το νερό μήπως χρειαστεί.Προσθέτετε στο μπλέντερ τα υπόλοιπα υλικά και πολτοποιείτε. Στη περίπτωση που βγει πολύ σφιχτή η σκορδαλιά προσθέτετε λίγο νερό από το μούλιασμα του ψωμιού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ