Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Όταν μπαίνω στην κουζίνα, μπαίνει μαζί μου και ο διάβολος

Για το  Hell’s Kitchen που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1, το MasterChef και τους λόγους που είναι αυστηρός σε κάθε εκπομπή που παρουσιάζει μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Έκτορας Μποτρίνι,
στο περιοδικό 7 Μέρες TV.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Αν μπορούσατε, ποια συμβουλή θα δίνατε στους επίδοξους μάγειρες αυτού του τόπου;

«Να ξεκινήσουν τις γνώσεις τους από την αρχή. Από το Α και να φτάσουν στο Ω. Για παράδειγμα, πολλοί δεν ξέρουν να μαγειρεύουν κοτόπουλο στο φούρνο, αλλά ξέρουν πως να φιλετάρουν μια ελιά».

«Master Chef» παρακολουθείτε;

«Ναι, όχι, όμως όσο τις περισσότερες σεζόν. Μου αρέσει πάντως».

Διαφορετικό project από αυτό του Hell’s Kitchen;

«Το Hell’s Kitchen είναι διαφορετικό και εγγυημένη συνταγή, καθώς παίζεται σε πολλές χώρες με απόλυτη επιτυχία. Εμείς, θα είμαστε ένα κανονικό εστιατόριο».

Έχουν δίκιο τελικό όσοι λένε πως ο Έκτορας Μποτρίνι είναι ιδιαίτερα αυστηρός, ίσως και κακός ορισμένες φορές;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ