Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

"Χρυσός" βαθμός στο 88' για Άρη, 1-1 με Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή κρατούσε για 88 λεπτά τη νίκη, αλλά το γκολ του Ντούνη έφερε την ισοφάριση (1-1) για τον Άρη, ο οποίος διατήρησε το +7 από την ομάδα της Πάτρας και μοιράζεται πλέον την κορυφή της Football League με τον ΟΦΗ.

Φανταστικό ματς διεξήχθη στην Πάτρα, στο κατάμεστο γήπεδο (sold out με εκτιμώμενη προσέλευση στους 7.000 θεατές) της Αγυιάς. Η Παναχαϊκή ήθελε μόνο τη νίκη απέναντι στον Άρη στην σπουδαιότερη αναμέτρησης της 22ης αγωνιστικής της Football League.

Και είναι η αλήθεια ότι για 88 λεπτά την κρατούσε σφιχτά στα χέρια της. Η ομάδα της Πάτρας πήρε το προβάδισμα στο 43' χάρη στο γκολ του Ελευθεριάδη.

Κρατούσε υποδειγματικά το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου. Αλλά, στο 88ο λεπτό, οι "κίτρινοι" έφθασαν στην ισοφάριση.

 Ο Ντούνης ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ με το δεξί πόδι, πέρασε την μπάλα από το τείχος και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βρονταρά που είχε κάνει κίνηση από την άλλη πλευρά.

Βαθμός, ο οποίος αποδεικνύεται αυτή τη στιγμή "χρυσός" για τον Άρη. Διατήρησε την απόσταση επτά βαθμών από την τρίτη Παναχαϊκή και πλέον μοιράζεται την πρώτη θέση με τον ΟΦΗ.


Το ματς είχε κι αποβολές. Τρεις, όλες προς το τέλος. Στο 90ό λεπτό αποβλήθηκαν οι Ντάσιος και Μπαστακός για μεταξύ τους διαπληκτισμό και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βαλεριάνος με δεύτερη κίτρινη.



ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος (67’ Μπουτζίκος), Ντάσιος, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Φωτάκης, Φουρλάνος (61’ Γκίνο), Ελευθεριάδης, Στεργίδης, Αργυρόπουλος (79’ Μουστακόπουλος), Μωραΐτης.

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Ιντζόγλου (83’ Μπαστακός), Μουμίν, Κάσσος, Παυλίδης (58’ Ντούνης), Πλατέλλας, Διαμαντόπουλος (75’ Πασάς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ