Εύκολη και απλή συνταγή
Υλικά για 4 άτομα
Εκτέλεση
Σε λίγο ηλιέλαιο τηγανίζετε τις πιπεριές, το μπέικον, τα μανιτάρια και τα κρατάτε στην άκρη. Σ΄ ένα μπολ, χτυπάτε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος και το αλατοπίπερο, προσθέτετε το τριμμένο τυρί, τα μυρωδικά και τα ρίχνετε στο τηγάνι, πάλι με λίγο ηλιέλαιο.
Όταν γίνει η ομελέτα, ρίχνετε τις πιπεριές, το μπέικον και τα μανιτάρια από πάνω και σκεπάζετε το τηγάνι, μέχρι να ψηθούν καλά και να μείνει η ομελέτα αφράτη. Χρόνος ψησίματος της ομελέτας 20 λεπτά.
Υλικά για 4 άτομα
- 4 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό, κρεμμύδι φρέσκο βασιλικό και δυόσμο
- 4 πράσινες πιπεριές, μέτριες, κομμένες σε λεπτές φέτες
- 8 αυγά
- 2 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
- 60 γραμμάρια τυρί τριμμένο
- Μπέικον
- μανιτάρια
- Αλάτι, πιπέρι
- Λίγο ηλιέλαιο
Εκτέλεση
Σε λίγο ηλιέλαιο τηγανίζετε τις πιπεριές, το μπέικον, τα μανιτάρια και τα κρατάτε στην άκρη. Σ΄ ένα μπολ, χτυπάτε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος και το αλατοπίπερο, προσθέτετε το τριμμένο τυρί, τα μυρωδικά και τα ρίχνετε στο τηγάνι, πάλι με λίγο ηλιέλαιο.
Όταν γίνει η ομελέτα, ρίχνετε τις πιπεριές, το μπέικον και τα μανιτάρια από πάνω και σκεπάζετε το τηγάνι, μέχρι να ψηθούν καλά και να μείνει η ομελέτα αφράτη. Χρόνος ψησίματος της ομελέτας 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ