Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

ΦΙΙΣΣΤΤ ΜΠΟΪΝΓΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΡΜΑΪΔΕΣ

Με άρωμα ελληνικού κινηματογράφου και οικοδεσπότη τον Λάκη Γαβαλά το παράρτημα Θεσσαλονίκης «ΘΕΡΜΑΪΔΕΣ» της  Πανελλαδικής Παναθηναϊκής Οργάνωσης Γυναικών διοργάνωσε μια μοναδική εκδήλωση για τα μέλη και τους φίλους της.

Η Partytura του Δημήτρη Φίστα ξεσήκωσε τους καλεσμένους με όλες τις επιτυχίες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου. Ο Λάκης Γαβαλάς ιδανικός οικοδεσπότης για άλλη μια χρονιά, κεφάτος, προσηνής και κυρίως πάντα υποστηρικτής του έργου των Θερμαϊδων.
Highlight  της βραδιάς η σκηνοθετική μεταμόρφωση του χώρου με vintage κινηματογραφικές κάμερες και αντικείμενα που παραχωρήθηκαν για την περίσταση από το ΚΘΒΕ και το Μουσείο Κινηματογράφου.
Με τα έσοδα της εκδήλωσης οι ΘΕΡΜΑΙΔΕΣ  θα ολοκληρώσουν  τον εκσυγχρονισμό και την αναγκαία συμπλήρωση του ιατρικού εξοπλισμού της παιδοκαρδιολογικής μονάδας που το στο ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ, που  κατασκεύασε και εξόπλισε πλήρως το σωματείο.

Χορηγοί: Lidl Hellas, Stark Stores, Doctor Care, Zoniou perfume creators, Athina Giannopoulos, Doca Bags + Accessories, MORE & MORE, Julia Bergovich, Liza Diamantaki , KYANA Professional Hair Products, Lucia's Farm,  Hellenis Bakery, ΚΘΒΕ,

Οργάνωση: Tsakalou Interactive Pr

Αθηνά Γιαννοπούλου του χορηγού GA PLASTIC SURGERY, Μαρία Διαλυνά, Βίκυ Ζαγκαρέτου

Όλγα Τσιμισκή πρόεδρος των Θερμαϊδων,  Μαρία Τσακάλου της Tsakalou PR, Στέλλα Ντόκα του χορηγού DOCA

Οι Θερμαϊδες Λουκία Ευθυμιάδου, Αμαλία Μυλωνά, Όλγα Τσιμισκή, Ράνια Σακαλή, Εύη Γεωργακοπούλου, Χρύσα Γκαβανίδου, Μαριάνα Τριανταφύλλου

Δημήτρης Φίστας, Αλίκη Βεργίδου

Δημήτρης Σταματίκας, Στέλλα Καρατσιουμπάνη του χορηγού Doctor Care

Λάκης Γαβαλάς, Όλγα Τσιμισκή

Φιλομήλα Παπανδρέου, Δώρα Ακτσαλή

Κυριακή Ουδατζή, Θάλεια Βαλκουμά

Άννυ Πλουμιστού-Μπελλή, Φωτεινή Καραρίζου

Γιώργος Τσακιρόπουλος, Αλεξία Αηδονά, Μάνος Καγιάς

Θώμη Βαλαβάνη, Μάγδα Πιτροπάκη

Γιάννης Βασιλειάδης του χορηγού ΚΥΑΝΑ, Παναγιώτης Ζελελίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ