Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Ναι, ρε, έμεινε! Ηρακλής - Πλατανιάς 2-1

Ο Ηρακλής πραγματοποίησε έναν άθλο. Και αυτό δεν είναι μυθολογία είναι πραγματικότητα. Ο Σάββας Παντελίδης, οι συνεργάτες του και οι ποδοσφαιριστές του «γηραιού» κράτησαν την ιστορική ομάδα, στη Super League.
Κόντρα σε «θεούς και δαίμονες», με κυριότερο αντίπαλο τους τη διοίκηση και τον μεγαλομέτοχο της εταιρίας, κατάφεραν αυτό που έμοιαζε ακατόρθωτο. Να είναι και του χρόνου στην «μεγάλη κατηγορία».

Και η επισφράγηση της παραμονής δε θα μπορούσε παρά να γίνει με αγωνιώδη τρόπο. Όπως δηλαδή κινήθηκαν όλοι την περίοδο προπονητικό επιτελείο, παίκτες και φίλαθλοι. Ο Ηρακλής «σφράγισε το εισιτήριο» νικώντας, με ανατροπή, τον Παναιτωλικό με 2-1.

Ο Ρόσα «πάγωσε» το «Καυτανζόγλειο» στο 30ο λεπτό. Όμως ο «Γηραιός» δεν «κατέθεσε τα όπλα». Πάλαιψε και κατάφερε να φτάσει στο στόχο του. Αρχικά ισοφάρισε με τον Περόνε (53’) και στη συνέχεια πανηγύρισε την ολική ανατροπή και τη νίκη-παραμονή με το γκολ του Μπαστακού (85’).

ΣΚΟΡΕΡΣ: 53' Περόνε, 85' Μπαστακός - 30' Ρόσα
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 42' Στάμου - 57' Ρότσα, 68' Μύγας, 84' Χαντάκιας
ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: Ρότσα (μετά τη λήξη του ματς)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Παντελίδης): Χουάντερσον, Αργυρόπουλος (46' Γροντής), Στάμου, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Ίντζογλου, Αγγελόπουλος (46' Μπαστακός), Λεοζίνιο, Μοντέιρο, Κούρος (73' Πασάς), Περόνε

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας (75' Χαντάκιας), Παπάζογλου, Κούσας, Ρότσα (59' Τσοκάνης), Μπράβο, Ρόσα, Ρέι, Κλέσιο, Λόπες, Μουνιός (65' Κουτρομάνος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ