Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Δράμα: Έβαλε λάστιχα στο Ι.Χ. του και έγινε… καπνός!

Πήγε σε κατάστημα ελαστικών, έβαλε ένα καινούργιο σετ και προσποιούμενος ότι έχασε το πορτοφόλι του εξαφανίστηκε χωρίς να πληρώσει

Η 39χρονη υπάλληλος μιας επιχείρησης εμπορίας ελαστικών αυτοκινήτου στη Δράμα δεν φαντάστηκε ότι ο καλοντυμένος κύριος που εμφανίστηκε ως πελάτης για να αλλάξει τα λάστιχα του Ι.Χ. του ήταν ένας κοινός απατεώνας και με παρελθόν στις κλοπές.

Όταν του τοποθέτησε τα καινούργια ελαστικά, ο «πελάτης» προσποιήθηκε ότι έχασε το πορτοφόλι του και έδειξε πολύ αναστατωμένος. Στη συνέχεια, έδωσε στην υπάλληλο τα πλήρη στοιχεία του, της είπε ότι θα πήγαινε να φέρει χρήματα για να πληρώσει τα λάστιχα και έφυγε με το αυτοκίνητό του, χωρίς –φυσικά- να επιστρέψει ποτέ!

Η 39χρονη κατέφυγε στην Ασφάλεια, οι άνδρες της οποίας διαπίστωσαν ότι ο δράστης της είχε δώσει ψεύτικα στοιχεία και ότι ήταν στην πραγματικότητα ένας σεσημασμένος κακοποιός ηλικίας 46 χρόνων. Το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε άμεσα και τα ελαστικά αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, αλλά ο 46χρονος δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για απάτη υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ