Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Χρυσό και χάλκινο ο Αλέξης Τσώκος, που επέστρεψε δυνατός στους αγώνες

Ξεκίνησε το 1ο Κύπελλο Ελλάδος Παίδων – Κορασίδων στα Καλάβρυτα
Δυνατός επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους ο Αλέξης Τσώκος και το απέδειξε στην Γαλλία κατακτώντας ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο, στο αγώνισμα του SBX, στους διεθνείς αγώνες που έγιναν στο Puy st Vincent.

Ο αθλητής τους ΕΟΣ Λάρισας έδειξε πανέτοιμος μετά την περιπέτεια που είχε με τους τραυματισμούς του.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος όχι τόσο από τα μετάλλια όσο από το γεγονός ότι κέρδισα αθλητές που διακρίνονται σε Παγκόσμια Κύπελλα. Νιώθω υπέροχα και είμαι έτοιμος για νέες αγωνιστικές προκλήσεις», δήλωσε ο Έλληνας πρωταθλητής.


1ο Κύπελλο Ελλάδος Παίδων Κορασίδων

• Αυτό το Σαββατοκύριακο (30-31/01) διεξάγεται στα Καλάβρυτα ο πρώτος αγώνας για το Εθνικό Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας 2016, το 1ο Κύπελλο Ελλάδος Αλπικών Παίδων και Κορασίδων και διοργανωτές τον ΕΟΣ Πατρών, τον ΕΟΣ Τρίπολης και τον ΑΧΟΑ.

«Όλα ξεκίνησαν καλά. Περίπου 150 παιδιά, γεννηθέντα το 2000 έως το 2003, από 17 σωματεία, δίνουν το παρών στους αγώνες. Ένας απόλυτα ικανοποιητικός αριθμός εάν λάβει κανείς υπ’ όψιν του τα μπλόκα των αγροτών και οι απεργίες που δημιούργησαν προβλήματα αλλά και τις καιρικές συνθήκες που δεν έχουν επιτρέψει να κάνουν σωστή προετοιμασία οι περισσότεροι από του συλλόγους». Λόγια του Εφόρου του αγώνα και ταμία της Ομοσπονδίας Νίκου Γιαννούλη.

Από την πλευρά του ο Διευθυντής του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων Λεωνίδας Σπυρόπουλος μίλησε για το χιόνι και την πίστα… «Οι καιρικές συνθήκες και η καλοκαιρία των τελευταίων ημερών, σίγουρα μας δημιούργησε προβλήματα, αλλά προσπαθήσαμε και πετύχαμε να έχουμε σε καλή κατάσταση την πίστα των αγώνων».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ