Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Bazaar για τον Σύλλογο Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών η «ΣΤΟΡΓΗ»

Την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί το love Bazaar για τον Σύλλογο Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών η «ΣΤΟΡΓΗ», στο ξενοδοχείο Electra Palace, στον 1ο όροφο, στη Θεσσαλονίκη. Το love bazaar θα ξεκινήσει από τις 12μμ και θα διαρκέσει έως και τις 9μμ.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον Σύλλογο Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών η «ΣΤΟΡΓΗ» για τη λειτουργία του ξενώνα για τους συνοδούς των άρρωστων παιδιών.

Στο love bazaar μπορείτε να βρείτε κοσμήματα, αξεσουάρ, διακοσμητικά, καλλυντικά, οπτικά, βιβλία, λιχουδιές κ.α. από 5€ έως 100€!

Καταστήματα και δημιουργοί που θα συμμετέχουν είναι το DOMUS της Μπέττυς Χασσόν, τα οπτικά ΤΑΡΑΣΟΥΔΗ & οπτικά OPTIQUERIE, το ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ fur & leather, το βιβλιοπωλείο IANOS, Ακροκέραμο με αντικείμενα τέχνης, η patisserie Αγαπητός, το SUGAR ANGEL, το CHEF STORIES με μαρμελάδες & chutneys, διακοσμητικά αντικείμενα VOURAKI & διακοσμητικές κατασκευές της ΜΕΝΗΣ ΡΟΓΚΟΤΗ, το ORIGANUM skincare, η KYANA hair products, τα φυσικά προϊόντα NATURAL CARE, τα χειροποίητα κοσμήματα superlora, Lina’s Exclusive, Elini & Lovick, και η καλλιτέχνιδα Μαργαρίτα Θωμαίδου.

Το love Bazaar θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΧΑΛΒΑ, της ΣΟΥΡΩΤΗ, της ACCESS fashion, της πλαστικού χειρουργού Γιολάντα Πεπέ & του αρχιτεκτονικού γραφείου 1:1 Athina Pentefounta Architect & Despoina Vafeiadou Interior Designer.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι voria.gr, ka-business.gr, orathessaloniki.gr, outnow.gr, ladyslife.gr, ladysnote.blogspot.gr & το focus radio.

Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η εταιρία επικοινωνίας Mar.Com Τζελέπογλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ