Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗ

Ο τζιχαντιστής Αλπαρσλάν Τσελίκ ο οποίος είχε δηλώσει πως σκότωσαν τον Ρώσο πιλότο του αεροσκάφους που είχε καταρρίψει η Τουρκία, ήρθε στο Κοτζάελι. Ο Αλπαρσλάν δήλωσε : Σήμερα δεν διαθέτουμε την οπλική ισχύ να απαντήσουμε σε παγκόσμιο κράτος όπως η Ρωσία. Φυσικά και έρχονται όπλα από το τουρκικό κράτος. Στην μάχη στήθος με στήθος τα όπλα βοηθάνε¨.
Ο Αλπαρσλάν Τσελίκ που ανέφερε πως είναι ¨Διοικητής της 2ης Μεραρχίας Τουρκμένων¨ έκανε στο DHA τις εξής δηλώσεις :

Όταν ο κόσμος μας που ζει εκεί στα πατροπαράδοτα εδάφη μας συνθλίβεται από τα ρωσικά βομβαρδιστικά και το τουρκικό έθνος και κράτος παραμένει σιωπηλό, αυτό είναι κάτι που βλάπτει την εμπιστοσύνη των εκεί ανθρώπων προς το τουρκικό κράτος. Σήμερα τα περισσότερα σημεία στο Μπαγιρμπουτζάκ, υπό την πίεση των ρωσικών βομβαρδισμών, πέρασαν στα χέρια των Ρώσων. Δεν μιλάω για Άσσαντ εν προκειμένω, διότι οι Ρώσοι είναι που επικρατούν στο πεδίο. Αυτή τη στιγμή εκτός από τα συνοριακά χωριά, όλα τα άλλα πέρασαν στον έλεγχο του καθεστώτος. Και ακόμη και τα χωριά που βρίσκονται στην περιοχή όπου είναι ο συνοριακός φράχτης, υπόκεινται σε σκληρό βομβαρδισμό¨.
¨Το όρος Τουρκμέν έπεσε¨
¨10-15 χιλιάδες πολίτες μας ακόμη ζούνε στα συνοριακά χωριά. Αυτοί δεν θέλουν να περάσουν στην Τουρκία. Αυτοί θέλουν να μετάσχουν στον αγώνα για τα εδάφη της πατρίδας, να βοηθήσουν. Ο αγώνας δηλαδή εκεί ακόμη συνεχίζεται. Κάποιες ιστοσελίδες γράφουν πως το όρος Τουρκμέν έπεσε. Ναι είναι σωστό γιατί χάσαμε τα περισσότερα σημεία, αλλά ακόμη και εκεί υπάρχουν μαχητές και πολίτες που συνεχίζουν την αντίσταση. Σε εκείνα τα σημεία το όρος Τουρκμέν δεν έπεσε.
…………….
Ήταν Παρασκευή, εμείς κάναμε την προσευχή μας και ξεκινήσαμε. Πραγματοποιήσαμε επιχείρηση στο Κιζίλνταγ και κατά την διάρκεια της έφτασαν ρωσικά αεροσκάφη που βομβάρδισαν τις γραμμές μας. Την ώρα που έκανε μανούβρα προς την μεριά της Τουρκίας, αεροσκάφη F-16 της Τουρκίας με ήρωες πιλότους το κατέρριψαν.
……………….
Ναι η ευαισθησία του τουρκικού κράτους και έθνους σε αυτό το θέμα είναι καλή. Αλλά το θέμα είναι ότι σήμερα που πολεμάμε κατά του Ιράν, μας έρχονται τα ίδια όπλα με αυτά που ερχόταν όταν πολεμούσαμε κατά του Άσαντ. Τα ίδια ερχόταν και κατά της Χεζμπολλάχ, της DHKP-C και του ΠΚΚ. Σήμερα που πολεμάμε με μια παγκόσμια δύναμη όπως η Ρωσία, έρχονται τα ίδια όπλα. Υστερούμε τεχνολογικά στα όπλα που έχουμε απέναντι τους. Φυσικά και έρχεται βοήθεια σε όπλα από το τουρκικό κράτος. Στην μάχη στήθος με στήθος αυτό που ωφελεί είναι τα όπλα. Αλλά δεν διαθέτουμε αντιαεροπορική άμυνα. Δεν διαθέτουμε καμία τέτοια τεχνολογική υποδομή. Υπάρχει μια υποδομή την οποία στήνουμε με τις δικές μας δυνατότητες. Το τουρκικό κράτος θα πρέπει να μας δώσει όπλα αντιαεροπορικής άμυνας και να σχηματιστεί έτσι η υποδομή μας¨.
……………
http://haber.sol.org.tr/turkiye/rus-pilotu-vurdugunu-soyleyen-cihatci-turkiye-devletinden-silah-yardimi-aliyoruz-144090


Μας το κοινοποίησε ο Φρακούλης Φράγκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ