Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Επέζησε στην έρημο τρώγοντας μυρμήγκια (φωτογραφίες)

Έξι μέρες αγνοούνταν σε έρημο της Αυστραλίας ο 62χρονος Ρεγκ Φόγκερντι, ο οποίος κατάφερε να επιζήσει τρώγοντας μόνο μαύρα μυρμήγκια.
Ο 62χρονος είχε πάει για κυνήγι σε μια περιοχή 950 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Περθ και όταν δεν επέστρεψε σπίτι του η οικογένειά του σήμανε συναγερμό και ξεκίνησε η έρευνα της αστυνομίας.

Τελικά ο 62χρονος εντοπίστηκε 15 χλμ από το σημείο που είχε χαθεί, ήταν καθισμένος κάτω από ένα δέντρο και αφυδατωμένος, αφού επικρατούσε αφόρητη ζέστη.

«Έτρωγε μαύρα μυρμήγκια, έτσι επέζησε, τόσο εξαιρετικές ικανότητες επιβίωσης διαθέτει και εξαιρετικές είναι και οι ικανότητες διάσωσης από τους άνδρες μας που τον εντόπισαν σε μία υπερβολικά απομακρυσμένη περιοχή. Ήταν υπερβολικά αφυδατωμένος, είχε κάποιες παραισθήσεις, αλλά του δώσαμε τις πρώτες βοήθειες και τον ενυδατώσαμε και είναι ευχάριστο ότι τώρα στέκεται όρθιος και μιλάει. Ήταν υπερβολική η ζέστη και υπερβολικά απομακρυσμένη η περιοχή και οι περισσότεροι προφανώς δεν θα επιβίωναν», δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας του Γκόλντφιλντς Άντι Γκρέιτγουντ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ