Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Ssangyong Tivoli με 1.6 Diesel

Γράφει ο Μάνος Ράλλης
Νέα προσθήκη στη γκάμα του προσφάτως λανσαρισμένου Ssangyong Tivoli καθώς κάτω από το καπό του μικρομεσαίου SUV τοποθετείται ένας νέος κινητήρας πετρελαίου.
Ο λόγος για ένα μοτέρ με κωδική ονομασία e-XDi160, προδιαγραφών Euro6, χωρητικότητας 1.6lt με ισχύ 115ps και ροπή 30.5kg.m στις 1500rpm.

Τα τελευταία κατανέμονται είτε στους εμπρόσθιους είτε σε όλους τους τροχούς μέσω μηχανικού 6τάχυτου μηχανικού κιβωτίου ή μέσω του αυτόματου κιβωτίου με ίσο αριθμό σχέσεων της Aisin. Η 2κίνητη έκδοση του Tivoli Diesel με το μηχανικό κιβώτιο υπόσχεται τελική ταχύτητα 180km/h καθώς και εκπομπές ρύπων CO2 109gr/km.

Όσον αφορά τις εκδόσεις με το σύστημα 4κίνησης Smart 4WD του Tivoli Diesel αυτές εκτός των καλύτερων εκτός δρόμου ικανοτήτων θα έχουν και καλύτερη οδική συμπεριφορά καθώς θα εφοδιάζονται με ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων στον πίσω άξονα.

Το Ssangyong Tivoli με τον 1.6 Diesel θα λανσαριστεί επισήμως στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με τις πωλήσεις του στην Ελλάδα να ξεκινούν αμέσως μετά.





Μας το κοινοποίησε το highoctane.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ