Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Το supermodel που λατρεύει τα supercars

Το διάσημο μοντέλο Tety Tudor έχει πάθος με τα καλά αυτοκίνητα και δεν το κρύβει. Ανεβάζει πάντα φωτογραφίες με supercars στα προσωπικά της social media.

Αυτή η πανέμορφη κοπέλα έχει στην ιδιοκτησία της την πιο μεγάλη εταιρεία ενοικίασης αθλητικών αυτοκινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Bespokes, και γι’ αυτό οι οι πιθανοί πελάτες είναι προσεκτικά επιλεγμένοι.



Η ίδια είπε στο site Carbuzz: «Ένας τακτικός πελάτης στο εξωτερικό ποτέ δεν ξέρει τι θέλει να οδηγήσει όταν έρχεται στο Λονδίνο. Έτσι πληρώνει για να έχει και τη Ferrari 458 Italia αλλά και τη Lamborghini Gallardo. Και στη συνέχεια εκείνος θα χρησιμοποιήσει μόνο ένα από αυτά τα supercars. Επίσης, υπάρχουν και εκείνοι που έρχονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και προτιμούν τα κλασικά βρετανικά, όπως το E-Type για βόλτες στο Κοτσουόρλντς ή την TVR για το Λέικ Ντίστρικτ».



Το πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι υπάρχουν μέρες που οργανώνονται διάφορες δραστηριότητες. Μία από αυτές είναι εκείνη που οι συμμετέχοντες μπορούν να οδηγήσουν οκτώ supercars μέσα σε μια μόνο μέρα.



Και αν είσαι πολύ καλός, πού ξέρεις, μπορεί να σου δανείσει κι ένα από τα 35 αυτοκίνητά της.











newsauto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ