Άντε και μαύρισες μετά από τόσες ώρες κάτω από τον καυτό ήλιο. Πώς θα διατηρηθεί το μαύρισμά σου για περισσότερο καιρό; Tips για να μείνεις «σοκολά» για αρκετό καιρό!
Βασικό tip για την διατήρηση του μαυρίσματος είναι η ενυδάτωση: μετά την ηλιοθεραπεία, το δέρμα είναι αφυδατωμένο και εξαντλημένο από τον ήλιο. Μην παραλείπεις λοιπόν να καταναλώνεις άφθονο νερό και φυσικούς χυμούς, αλλά να ενυδατώνεις το σώμα και το πρόσωπό σου με φυσικούς τρόπους ή προϊόντα που έχεις επιλέξει!
Δώσε ιδιαίτερη σημασία στη διατροφή, καθώς το μαύρισμα θα παραμείνει περισσότερο καιρό αν λαμβάνεις τα σωστά θρεπτικά συστατικά. Μην παραλείπεις τρόφιμα που βοηθούν τα μελανοκύτταρα, καθώς περιέχουν τυροσίνη ή/ και βιταμίνη Α, όπως τα: γαλοπούλα, ασπράδι αυγού, τυρί cottage, σολομός, αμύγδαλα, καρότα, αβοκάντο, βοδινό κρέας, βερίκοκα, σπανάκι, πεπόνι, μαϊντανός και γάλα.
Για να αναδείξεις το μαύρισμά σου φόρα τα κατάλληλα ρούχα, επιλέγοντας χρώματα που τονίζουν το σοκολατένιο χρώμα που έχεις πάρει (όπως το λευκό, το κοραλί και το κίτρινο), ενώ στο μακιγιάζ προτίμησεγήινους τόνους και κραγιόν σε λαμπερές αποχρώσεις.
Για τα τέλος, σου αφήσαμε αυτά που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ! Μετά το μαύρισμα μην κάνεις συχνά αποτρίχωση (προτίμησε το ξυραφάκι) και απολέπιση γιατί η αφαίρεση των νεκρών κυττάρων θα μειώσει την έντασή του. Επίσης, απέφυγε τις μάσκες και τις λοσιόν με οξέα φρούτων (π.χ. αγγούρι, λεμόνι), γλυκολικό οξύ και σαλικυλικό οξύ, γιατί έχουν αποτέλεσμα λεύκανσης!
Βασικό tip για την διατήρηση του μαυρίσματος είναι η ενυδάτωση: μετά την ηλιοθεραπεία, το δέρμα είναι αφυδατωμένο και εξαντλημένο από τον ήλιο. Μην παραλείπεις λοιπόν να καταναλώνεις άφθονο νερό και φυσικούς χυμούς, αλλά να ενυδατώνεις το σώμα και το πρόσωπό σου με φυσικούς τρόπους ή προϊόντα που έχεις επιλέξει!
Δώσε ιδιαίτερη σημασία στη διατροφή, καθώς το μαύρισμα θα παραμείνει περισσότερο καιρό αν λαμβάνεις τα σωστά θρεπτικά συστατικά. Μην παραλείπεις τρόφιμα που βοηθούν τα μελανοκύτταρα, καθώς περιέχουν τυροσίνη ή/ και βιταμίνη Α, όπως τα: γαλοπούλα, ασπράδι αυγού, τυρί cottage, σολομός, αμύγδαλα, καρότα, αβοκάντο, βοδινό κρέας, βερίκοκα, σπανάκι, πεπόνι, μαϊντανός και γάλα.
Για να αναδείξεις το μαύρισμά σου φόρα τα κατάλληλα ρούχα, επιλέγοντας χρώματα που τονίζουν το σοκολατένιο χρώμα που έχεις πάρει (όπως το λευκό, το κοραλί και το κίτρινο), ενώ στο μακιγιάζ προτίμησεγήινους τόνους και κραγιόν σε λαμπερές αποχρώσεις.
Για τα τέλος, σου αφήσαμε αυτά που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ! Μετά το μαύρισμα μην κάνεις συχνά αποτρίχωση (προτίμησε το ξυραφάκι) και απολέπιση γιατί η αφαίρεση των νεκρών κυττάρων θα μειώσει την έντασή του. Επίσης, απέφυγε τις μάσκες και τις λοσιόν με οξέα φρούτων (π.χ. αγγούρι, λεμόνι), γλυκολικό οξύ και σαλικυλικό οξύ, γιατί έχουν αποτέλεσμα λεύκανσης!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ