Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE, Β΄ ΜΕΡΟΣ: ΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Μετά τους τρεις αγώνες που άνοιξαν,χθες, την αυλαία της 1ης αγωνιστικής του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Super League 2015-2016, το πρόγραμμα της πρεμέρας συνεχίζεται σήμερα με τέσσερα ακόμη ματς τα οποία θα μεταδοθούν απευθείας από τα αθλητικά κανάλια της Nova, ως εξής:
  • Στις 19:15 θα μεταδοθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Skoda Ξάνθη σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη και του Ευγένιου Δαδαλιάρα. 
  • Την ίδια ώρα από το Novasports 4 θα μεταδοθεί το παιχνίδι Ατρόμητος – Λεβαδειακός σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ του Βασίλη Κωνσταντόπουλου και του Γιώργου Αργυρόγλου. 
  • Επίσης στις 19:15 θα μεταδοθεί από το Novasports 7 η αναμέτρηση Βέροια – ΠΑΣ Γιάννινα σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Παναγιώτη Στεφάνου και του Βαγγέλη Πήχα. 
  • Στις 21:30 θα ακολουθήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD το παιχνίδι Ολυμπιακός – Πανιώνιος σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ του Νίκου Γαβαλά και του Γιώργου Βασιλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ