Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

TURKEY: WHAT NEXT? AN ASSESSMENT IN VIEW OF THE UPCOMING GENERAL ELECTIONS ON JUNE 7, 2015

Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς η ημερίδα που διοργανώθηκε από το Δίκτυο Ναυαρίνο και το Πανεπιστήμιο Kadir Has της Κωνσταντινούπολης. Το συμπέρασμα της ημερίδας ήταν ότι η δημοκρατία στην Τουρκία βρίσκεται σε κρίση λόγω του αυταρχισμού του Ταγίπ Ερντογάν. Σύμφωνα με τους ομιλητές, το κλειδί για το εκλογικό αποτέλεσμα της 7ης Ιουνίου θα είναι η εκλογική επίδοση του Κουρδικού κόμματος αφού αν καταφέρει να μπει στη βουλή θα κόψει έδρες από το AKP. Τέλος, υποστήριξαν πως η νέα τουρκική κυβέρνηση θα πρέπει να επανεκκινήσει την τουρκική εξωτερική πολιτική καθώς η Τουρκία δεν έχει σήμερα πρεσβευτές σε μια σειρά από χώρες όπως η Συρία, το Ιράκ, το Ισραήλ, η Αίγυπτος, η Αρμενία και, βέβαια, η Κύπρος.





Για περισσότερες πληροφορίες:
- επικοινωνήστε με το Δίκτυο Ναυαρίνο, Απελλού 3 (ώρες γραφείου: ΔΕ-ΠΑ, 10.00-15.00) Τ: 2310 260 322 | F: 2310 260 332 | Ε: aspakyriaki@navarinonetwork.org

Το Navarino Network (ΝΝ)-Δίκτυο Ναυαρίνο ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2009 και είναι μια πρωτοβουλία της Πολιτιστικής Εταιρείας Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος. Το ΝΝ είναι μία ανεξάρτητη, επιστημονική, μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία, με έδρα την Πλατεία Ναυαρίνου και στόχο την προώθηση της καινοτομίας και της εξωστρέφειας στη δημόσια ζωή της Θεσσαλονίκης και της περιοχής της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ