Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Το εξώγαμο του Arnold Schwarzenegger μεγάλωσε και του μοιάζει πολύ! (φωτογραφίες)

O Arnold Schwarzenegger δεν ήταν ακριβώς αυτό που λέμε: "πρότυπο συζύγου". Αντίθετα δεν είχε μία ούτε δύο, αλλά πολλές εξωσυζυγικές περιπέτειες κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Maria Shriver.
Συνήθως κατάφερνε να κρατήσει μυστικές τις περιπέτειές του, ενώ η ύπαρξη ενός γιου από την παράνομη σχέση του με την οικονόμο του σπιτιού που μοιραζόταν με την σύζυγό του και τα τέσσερα παιδιά τους, έγινε γνωστή μόλις το 2011.



Η Maria Shriver ξεκίνησε τις διαδικασίες του διαζυγίου τους μετά από 25 χρόνια γάμου και ο Arnold ήταν και πάλι ελεύθερος. Ο ίδιος ο Arnold Schwarzenegger έχει δηλώσει σε συνέντευξή ότι ούτε ο ίδιος ήξερε πως ο Joseph ήταν γιος του, παρά πολύ αργότερα όταν το παιδί άρχισε να του μοιάζει πολύ κατάλαβε ότι μπορεί να είναι εκείνος ο πατέρας του.




Με τη μητέρα του Patty.

Η ομοιότητα τους έχει γίνει πια ακόμα πιο έντονη. O Joseph έγινε 18 χρονών και τέλειωσε το κολλέγιο. Από την εκδήλωση της αποφοίτησής του δεν έλειπε φυσικά η μητέρα του Patty, ωστόσο απών ήταν ο Arnold Schwarzenegger, ο οποίος άλλωστε δεν είναι τόσο κοντά με τον γιο του όσο είναι με τα παιδιά που απέκτησε από τον γάμο του.



Πάντως ο ηθοποιός έχει αγοράσει ένα μεγάλο σπίτι τεσσάρων δωματίων με πισίνα για τον Joseph και τη μητέρα του, ενώ τα περασμένα Χριστούγεννα έκανε δώρο στον 18χρονο ένα πολυτελές jeep. Πάντως και ο Joseph δεν έδειξε να πτοείται στην αποφοίτησή του από την απουσία του πατέρα του αφού δεν σταμάτησε να χαμογελά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ