Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Διαθέσιμη η παιχνιδοκονσόλα NVIDIA Shield

Η κονσόλα NVIDIA Shield ξεκίνησε την εμπορική της πορεία στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, σε τιμή που δεν ξεπερνά τα 199 δολάρια.

Η κονσόλα NVIDIA Shield είναι εξοπλισμένη με τον επεξεργαστή Tegra X1 και μπορεί να προβάλλει περιεχόμενο 4Κ, ενώ λειτουργεί ως συσκευή Android TV, στοιχείο που σημαίνει ότι μπορεί κανείς να παίξει σε εκείνη Android games από το Google Play Store, αλλά και να μετατρέψει την τηλεόραση με την οποία είναι συνδεδεμένη σε κέντρο ψυχαγωγίας.

Υποστηρίζει, επίσης, την τεχνολογία NVIDIA Gamestream και GRID, που επιτρέπει το streaming παιχνιδιών για το PC μέσω cloud ή απευθείας από έναν υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος στο ίδιο ασύρματο δίκτυο με την κονσόλα.

Στα άλλα τεχνικά της χαρακτηριστικά, πέρα από τον 64 bit επεξεργαστή οχταπλού πυρήνα, έχει μνήμη RAM 3 GB, συνδεσιμότητα HDMI 2.0, Wi-Fi, δύο θύρες USB 3.0, θύρα micro USB και microSD, μαζί με ένα ασύρματο χειριστήριο που υποστηρίζει και φωνητικές εντολές. Το μοντέλο με τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο των 16 GB κοστίζει 199 δολάρια, ενώ όσοι θέλουν το μοντέλο με σκληρό δίσκο 500 GB θα πρέπει να καταβάλλουν 299 δολάρια.

Η NVIDIA Shield έχει καταφέρει να γίνει ένα αντικείμενο ψυχαγωγίας που υποκαθιστά τόσο το gaming PC όσο και μια Android gaming κονσόλα στο σαλόνι με προσιτή τιμή.

pestaola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ