Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Στην Θεσσαλονίκη ΕΝΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ / Ελεύθερη Είσοδος / Προλογίζει ο Λεωνίδας Κουμάκης

«Οι απελάσεις του Ελληνισμού από την Κωνσταντινούπολη το 1964» θα προβληθεί στην Θεσσαλονίκη

Το πολύ συγκινητικό αλλά και ενημερωτικό ντοκιμαντέρ «Οι απελάσεις του Ελληνισμού από την Τουρκία το 1964» θα προβληθεί στην Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της 12ης Έκθεσης βιβλίου την Κυριακή 10/5/2015, Ώρα 18.00, στην Αίθουσα Ζήσιμος Λωρεντζάτος (ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15 Δ.Ε.Θ.), με ελεύθερη είσοδο. Το ντοκιμαντέρ θα προλογίσει ο Λεωνίδας Κουμάκης.

Την πρωτοβουλία δημιουργίας του ντοκιμαντέρ με την ευκαιρία συμπλήρωσης 50 χρόνων από τις απελάσεις του Ελληνισμού από την Κωνσταντινούπολη (1964-2014), είχε το Σωματείο Ελλήνων Υπηκόων Απελαθέντων εκ Τουρκίας (μέλος της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών – ΟΙ.ΟΜ.ΚΩ.) με την ευγενική συνεργασία των Μάνια Ζούση (Αφήγηση), Λεωνίδα Κουμάκη (Σενάριο) και Γιώργου Κουρμούζα (Μοντάζ και σκηνοθετική επιμέλεια).

Η είσοδος στην προβολή του ντοκιμαντέρ διάρκειας 23 λεπτών είναι ελεύθερη και αποτελεί μια ευγενική προσφορά του Σωματείου Ελλήνων Υπηκόων Απελαθέντων εκ Τουρκίας και των Εκδόσεων Τσουκάτου που συμμετέχουν στην έκθεση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ