Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Παίρνουν "σκούπα" Βρύζας-Ίβιτς, στη Βέροια

Το μυαλό τους στις ριζικές αλλαγές που αναμένεται να γίνουν ενόψει της νέας σεζόν έχουν στη Βέροια μετά το παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Μπορεί η ομάδα της Ημαθίας να ηττήθηκε την Κυριακή με 1-0 στο γήπεδο της στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Super League, αλλά «σώθηκε» και τυπικά με αποτέλεσμα να υπάρχει η δυνατότητα να τρέξει ο προγραμματισμός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η πρόσληψη του Βλάνταν Ίβιτς στην τεχνική ηγεσία και του Ζήση Βρύζα ως τεχνικού διευθυντή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, αλλά είναι σίγουρο ότι θα γίνει. Επιπλέον όμως θα γίνει σημαντικό ξεκαθάρισμα και στο ρόστερ.

Οι Ραούλ Μπράβο, Κάμπορα, Μπατιόν, Καταλά και Μαλόν δύσκολα θα μείνουν στη Βέροια και μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν, ενώ αβέβαιο είναι το μέλλον και των Βέρτζου, Τζινάρ, Μπαργκάν, Όστοϊτς αν και οι εννέα είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Λίγες είναι πιθανότητες παραμονής και για τους δανεικούς Ντουμίτρου, Καμπαγέρο που είναι δανεικοί.

Οπότε θα γίνει και διψήφιος αριθμός μεταγραφών το ερχόμενο καλοκαίρι και δεν αποκλείεται να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές από τον ΠΑΟΚ (με τη μορφή δανεισμού) με τον οποίο έχουν καλές σχέσεις οι Βρύζας, Ίβιτς. Ο πρώτος ήταν τεχνικός διευθυντής στον «Δικέφαλο του Βορρά» μέχρι πρόσφατα και ο δεύτερος είναι επικεφαλής στο τεχνικό τιμ της δεύτερης ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ