Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΣΤΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΑ-ΣΟΦΟΥΛΑ ΤΑ ΡΗΜΑΞΑΝ ΟΛΑ

Ο Μπουτάρης τον έφερε και τον διαφήμιζε ως "ειδικό". Τα κριτήρια όμως του συγκεκριμένου ανθρώπου ήταν πως διετέλεσε... συμμαθητής της κόρης, του χαβαλετζή της Προξένου Κορομηλά (χικ!).

Ο Στάγκος, πριν έρθει στη Θεσσαλονίκη να... σώσει την TV100 και τον FM100 ήταν το "παιδί" που κουβαλούσε τις κασέτες και έκανε κανένα ρεπορτάζ σε εκπομπές του Παπαχελά (για ένα μικρό χρονικό διάστημα, μετά τον... σούταραν) και στη συνέχεια βολεύτηκε στην ΕΡΤ όταν συγγενικό του πρόσωπο ήταν το κουμάντο της, όπου κι εκεί ήταν... τσικό σε εκπομπή, με μισθό που δεν υπερέβαινε τα 1.000 ευρώ.
Ο Μπουτάρης τον έφερε στη Θεσσαλονίκη και του έδωσε 3.500 ευρώ, σε μια εποχή που οι μισθοί έπεφταν ραγδαία ακόμη και για τους εξαιρετικά καταρτισμένους και έμπειρους του χώρου.
Με το που μπήκε ο Στάγκος στο διευθυντηλίκι και η παντελώς άσχετη και αραχτή κυρά-Σοφούλα στην αντιπροεδρία, άρχισε η TV100 να πηγαίνει προς το... 1989.
Το σήμα του καναλιού διακόπτεται σε τακτικά χρονικά διαστήματα, οι ζεύξεις έχουν προβλήματα, το πρόγραμμα έχει υποβαθμιστεί πλήρως, ενώ η τηλεθέαση έπεσε στα μισά από αυτή που την παρέλαβαν.
Στην αρχή έλεγαν ότι με τις αλλαγές που ετοιμάζουν θα βελτιωθεί η τεχνολογική κατάσταση.
Αγόρασαν νέα μηχανήματα (περισσότερα από τα απαραίτητα για την ψηφιακή εκπομπή της) σε μια εποχή που κανένα κανάλι δεν δίνει ευρώ για κάτι τέτοιο, η TV100 εξέπεμψε ψηφιακά (ήταν υποχρεωτικό μέχρι τέλος του 2012 - αυτό θα συμβεί στις 14 Δεκεμβρίου), αλλά τα πράγματα χειροτέρεψαν.
Πέρασαν δυο ολόκληρα χρόνια και η TV100 βρίσκεται, τεχνολογικά (έτσι δείχνει με τα τακτικά προβλήματα που παρουσιάζει), πίσω και από το... 1989, τότε που πρωτοβγήκε το σήμα της στον αέρα της Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ παράλληλα μεταλλάχθηκε σε... ραδιόφωνο αφού τηλεοπτικές εκπομπές (εκτός από μερικές... αστείες και κάτι αρχαία ντοκιμαντέρ που τα έδειχνε η ΥΕΝΕΔ, με τη σαύρα πάνω σε ένα ξερό κορμό), δεν έχει. Ραδιοφωνικές παράγει με μια κάμερα απέναντι από τους παραγωγούς. Ο στόχος είναι προφανής και θα το διαπιστώσουν οι εργαζόμενοι, το πολύ μέχρι τις επόμενες δημοτικές εκλογές...
Η πλάκα είναι ότι ο Στάγκος, σηκώθηκε σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο (η μετάδοση του οποίου ήταν με επαναλαμβανόμενες διακοπές σήματος, strobe εικόνα, άθλιο ήχο και αλλ' αντ' άλλων συγχρονισμό εικόνας και ήχου) με προτροπή του Μπουτάρη, "τρώγοντας" τη σειρά του Ζαριανόπουλου και ενώ ο Γκιουλέκας δεν ακούστηκε σχεδόν καθόλου λόγω των προβλημάτων μετάδοσης, να... πουλήσει τεχνολογία και συμβουλές για τους ψηφιακούς δέκτες (και όχι, "αποκωδικοποιητές", άσχετε).
Ο Φρούλης, Φούλης ή Φουντούκος (δεν συγκράτησα ακριβώς το μικρό όνομά του, πάντως κάποιοι μέσα στη ΔΕΠΘΕ τον αποκαλούν "ο κοντός, ο βζζζζζζζζ"!!!) ο "ειδικός", ντε, Στάγκος και η κυρα-Σοφούλα τα ρήμαξαν, ΟΛΑ...
Και, αυτοί, εξακολουθούν να πληρώνονται παχυλούς μισθούς!!! Ορισμένοι, μάλιστα, λένε πως δεν παίρνουν μόνο έναν μισθό...

Δείτε στο βίντεο πώς εκπέμπει η TV100 στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο.
Κάπως έτσι, σαν... βραζιλιάνικη μεταγλωττισμένη σαπουνόπερα (άλλα λέει το στόμα κι άλλα ακούγονται...) μετέδωσε και τα προηγούμενα δημοτικά συμβούλια.

(κάτω από το video έχει και ΥΓ...)



ΥΓ. Δεν μου λες Μπουτάρη (χικ!), τότε η τηλεόραση ήταν "σκατά". Τώρα τι είναι;;; Μάλλον, "βόθρος"... σαν το μυαλό σου!


BB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ