Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΦΩΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ... ΕΜΠΟΡΟΠΛΟΙΑΡΧΟ!

Ο Φωκάς Ευαγγελινός μίλησε στο ένθετο People της εφημερίδας Πρώτο Θέμα και τη Μαρία Λεμονιά για την οικογένειά του και την επιλογή του να ασχοληθεί με το χορό. 
“Η μόνη σχέση που είχα ως παιδί ήταν οι βραδιές μπαλέτου που παρακολουθούσα τις Κυριακές στην τηλεόραση. Τελειώνοντας το σχολείο, εξαιτίας της αγάπης μου για τα ταξίδια, δίνω εξετάσεις στη σχολή Εμποροπλοιάρχων και περνάω. Οι γονείς είναι περήφανοι που δυο από τα τρία τους παιδιά φορούν τη λευκή στολή και ονειρεύονται να μπαρκάρουν”.



Δυο μήνες όμως προτού πάρει το πτυχίο του στα χέρια σε μα βόλτα του στην Αθήνα θα πέσει πάνω σε μια σχολή χορού και θα το δει σαν πρόσκληση και άσκηση. Κάποια στιγμή όμως οι ιδιοκτήτριες της σχολής αναγνωρίζουν το ταλέντο του και του λένε ότι πρέπει να ασχοληθεί επαγγελματικά χαρακτηριστικά αναφέρει ο Φωκάς Ευαγγελινός “Πέταξα τη στολή που εμποροπλοιάρχου και πήγα στο Μεσολόγγι. Ακόμα θυμάμαι τη σκηνή: όταν ανακοίνωσα στον πατέρα μου, ξέροντας την αντίδρασή του, κατέβηκα τη σκάλα του σπιτιού τρέχοντας. Στην αρχή επικράτησε σιγή και έπειτα ένας δυνατός θόρυβος. Πετούσε από την αγανάκτησή του ο, τι έπιπλο έβρισκε μπροστά του”.

fthis,gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ