Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΤΖΕΪΜΣ ΜΠΟΝΤ

Η παρουσία του Ralph Fiennes στον νέο James Bond έχει εξιτάρει τη φαντασία πολλών θαυμαστών του Βρετανία πράκτορα.


Η φημολογία ότι σκοτώνεται η Μ και ο χαρακτήρας που ο ηθοποιός υποδύεται παίρνει τον ρόλο της έχει αναστατώσει τους απανταχού κινηματογραφόφιλους των ταινιών του Bond.



Σήμερα δόθηκαν για πρώτη φορά στη δημοσιότητα εικόνες και σκηνές από τα γυρίσματα της ταινίας που θα βγει στους κινηματογράφος τον Οκτώβριο/Νοέμβριο. Όλοι γνωρίζουν ότι ο Ralph Fiennes θα υποδυθεί τον κυβερνητικό πράκτορα Gareth Mallory.



Όπως ο ίδιος ο ηθοποιός δήλωσε: «Αν είσαι φαν του Bond τότε θα χαρείς πολύ. Μπορώ να σου πω ότι ο John Logan έχει γράψει ένα εκπληκτικό σενάριο ενώ ο Sam Mendes είναι κλασική αξία. Κάνουν κάτι ξεχωριστό. Πιστεύω θα είναι τέλειο για τον Bond».





Η Naomie Harris λέγεται ότι θα είναι η νέα Miss Moneypenny, αλλά με πιο ενεργό ρόλο καθώς σε μία σκηνή φαίνεται να κρατά όπλο και να σημαδεύει.



Όσο για τον «κακό» της υπόθεσης Javier Bardem, ο ίδιος δεν αποκαλύτει το παραμικρό όσον αφορά το χαρακτήρα του: «Είναι τέλειο για πολλούς λόγους, ένας επειδή ανήκω σε ταινία του James Bond και από τότε που ήμουν παιδί έχω δει πολλές από τις ταινίες τους. Οπότε το να παίζω σε μία από αυτές είναι εξαιρετικό για έναν Ισπανό ηθοποιό. Και το καστ, και η δράση, και ο σκηνοθέτης, όλα είναι τόσο δυνατά οπότε πέρα από μία ταινία James Bond είναι μία πολύ ωραία για να συμμετέχεις».



Ο Daniel Craig, ως πράκτορας 007, Τρίτη φορά στη θέση αυτή, είναι ενθουσιασμένος για τη συγκεκριμένη ταινία: «Ο 007 είναι σε καλή θέση, κάνει τη δουλειά του, είναι ο Bond, κάνει το κομμάτι του και ρίχνουμε μέσα τον σούπερ κακό Javier Bardem κι όλος ο κόσμος αναποδογυρίζεται!».





Πηγή: Daily Mail - real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ