Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΟΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

Η ετήσια λίστα του περιοδικού Out με τους 50 πιο ισχυρούς gay και λεσβίες στην Αμερική μόλις κυκλοφόρησε. Για πρώτη φορά περιλαμβάνει και σταρ που ποτέ δεν έχουν παραδεχτεί δημόσια ότι είναι.


Το να είσαι ο διάδοχος του Στιβ Τζόμπς δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Αλλά ο Τιμ Κουκ, ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Apple, κάνει μια πολύ καλή αρχή με το να ψηφιστεί ως ο gay με την μεγαλύτερη επιρροή στην Αμερική.



Αυτό που αναμένεται να προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις στην gay κοινότητα της Αμερικής είναι το γεγονός ότι η λίστα περιλαμβάνει τον παρουσιαστή του CNN Άντερσον Κούπερ στην 6η θέση και τον πολιτικό μπλόγκερ Mάτ Ντράτζ στην 16η, παρόλο που ποτέ δεν έχουν παραδεχτεί δημόσια τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό.

Όσον αφορά το Χόλυγουντ, εννοείται πως έχει περίοπτη παρουσία. Ξεκινώντας, όπως είναι αναμενόμενο, από την Έλεν Ντε Τζένερις που βρίσκεται στην 2η θέση.

Και συνεχίζοντας με τον Νιλ Πάτρικ Χάρις του How I met your mother (11ος), τους σχεδιαστές Μάρκ Τζέικομπς και Τομ Φόρντ (στην 14η και την 26η θέση αντίστοιχα), τον Πέρεζ Χίλτον (39ος) και την Τζέιν Λίντς του Glee (47η).

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ