Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ: "Η ΦΩΝΗ ΜΟΥ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ"

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας
Δημοσιογράφος ΕΣΗΕΑ
Είναι γεγονός... ότι κάποιοι δημοσιογράφοι ξεχώρισαν από την δύναμη της φωνής τους, ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Μανώλης Μαυρομμάτης ο οποίος κατεβαίνει στις εκλογές με το σύνθημα "Η φωνή μου η δύναμή σου" δυναμικά στην Α΄Αθηνών με την Νέα δημοκρατία!
Ο "Μανόλο" για τους φίλους του ποδοσφαίρου, αποδεικνύει ότι μπορεί να προκαλέσει και να κάνει την διαφορά αφού τονίζει χαρακτηριστικά ότι "Υπάρχει ελπίδα" στην οικονομία μας εάν ακολουθήσουμε ένα νέο μοντέλο διαχείρισης περικοπών του δημοσίου όπου τα 11.6 δις ευρώ που απαιτούνται ακόμα δεν θα πρέπει να πέσουν στις πλάτες του Έλληνα φορολογούμενου πολίτη ο οποίος επιβαρύνθηκε σημαντικά τελευταία από το ΠΑΣΟΚ και δεν αντέχει άλλο!
Βέβαια... αναφέρει σχετικά ότι πρέπει να εφαρμόσουμε το παράδειγμα και των υπόλοιπων γείτονων χωρών οι οποίες αντιμετωπίζουν με διαφορετικό τρόπο την κρίση παίρνοντας ως παράδειγμα την Ιταλία,την Ιρλανδία,την Ισπανία και την Πορτογαλία.
Ο Μανώλης Μαυρομμάτης θεωρεί... ότι το οικονομικό πρόγραμμα της Ν.Δ. που παρουσίασε ο πρόεδρός της Αντώνης Σαμαράς στο Ζάππειο είναι ένα πρόγραμμα ολοκληρωμένο
ανθρωποκεντρικό και η μόνη διέξοδος στην κρίση αφού βασίζεται στο "λεφτά δεν υπάρχουν" και αντιμετωπίζει τη κρίση αναλυτικά και με σχέδιο που έχει μελετηθεί πολύ πριν δημοσιοποιηθεί, με αλλαγές στο φόρο ακινήτων,ρύθμιση των δόσεων των δανείων στο 30% του εισοδήματος των οφειλετών, μείωση στο ΦΠΑ, επιστροφή χρημάτων στους χαμηλοσυνταξιούχους,περικοπές δημοσίων δαπανών,αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας και αξιοποίηση των κονδυλίων από το ΕΣΠΑ με σκοπό την ανάπτυξη και την μείωση της ανεργίας.
Μην ξεχνάμε ότι... ο Μανώλης Μαυρομμάτης είναι και πρώην Ευρωβουλευτής όπου βραβεύτηκε από την κομισιόν ως ο μόνος Ευρωβουλευτής που παρακολούθησε όλες τις συνεδριάσεις!
Είναι λογικό ο Αντώνης Σαμαράς να τον θεωρεί ένα άνθρωπο με... "πολλαπλές δυνατότες" (το απέδειξε άλλωστε με τα ταξίδια σε Ισπανία και Πορτογαλία) αφού μπορεί να μιλάς μαζί του το ίδιο άνετα για μπάλα,για εξωτερική πολιτική,για θέματα απόδημου Ελληνισμού και Ευρωπαϊκών σχέσεων αλλά μέχρι και για εξειδικευμένα θέματα οικονομίας ναι οικονομίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ