Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Η τηλεόραση του ΣΚΑΪ και η ΟΤΕ TV θα μεταδώσουν απευθείας τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά:


ΣΚΑΪ
Η τηλεόραση του ΣΚΑΪ σε απ΄ ευθείας σύνδεση με τον OTE TV θα μεταδώσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2012 ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20.30 σε περιγραφή Ανδρέα Παλομπαρίνι και σχολιασμό Αλέξη Σπυρόπουλου. Στο ρεπορτάζ αγωνιστικού χώρου θα είναι ο Δημήτρης Σπηλιώπουλος και ο Αποστόλης Πάνος.
Λίγο πριν, στις 20.00 ο ΣΚΑΪ θα μεταδώσει μία εκπομπή “Pre game” με τον Αριστοτέλη Παπαπάνο με όλα τα τελευταία νέα πριν από την έναρξη του μεγάλου τελικού.
Αφιέρωμα στις δύο ομάδες με απ΄ ευθείας συνδέσεις, ρεπορτάζ και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές των ομάδων του Ολυμπιακού και του Ατρόμητου θα έχει και η εκπομπή «Goal χωρίς σύνορα» με τον Πάνο Βόγλη που θα μεταδοθεί λίγες ώρες πριν τον τελικό του κυπέλλου στις 13.00.

ΟΤΕ TV
Η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη του Κυπελλούχου Ελλάδας 2012, ολοκληρώνεται στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, με τους φιναλίστ Ατρόμητο και Ολυμπιακό να αναζητούν το βαρύτιμο τρόπαιο στα αθλητικά κανάλια της ΟΤΕ TV!
Στις 20.30, o τυπικά γηπεδούχος Ατρόμητος, υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην ολοκλήρωση μιας συναρπαστικής αγωνιστικής περιόδου, έπειτα από έναν «μαραθώνιο» που ξεκίνησε από το Σεπτέμβριο του 2011 με την προβολή 35 συνολικά αγώνων στις αθλητικές συχνότητες της συνδρομητικής ψηφιακής τηλεόρασης του ΟΤΕ.
Η τηλεοπτική παραγωγή της OTE TV για τον τελικό, περιλαμβάνει 2 High Definition OB VAN, με περισσότερες από 20 κάμερες HD, 4 κάμερες super slow-motion, Pitch view studio, τηλεοπτικό studio στον αγωνιστικό χώρο και περισσότερα από 80 άτομα προσωπικό, δημοσιογράφους και τεχνικούς.
Η ΟΤΕ TV διατηρώντας τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης του Κυπέλλου Ελλάδας και για την επόμενη σεζόν 2012-2013, θα καλύψει από τις 18.30 με pre game εκπομπή και ζωντανές συνδέσεις με το OAKA, την κορύφωση της τελευταίας αγωνιστικής ημέρας της φετινής διοργάνωσης, δίνοντας πλούσιο ρεπορτάζ και όλες τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών πριν και μετά τον σπουδαίο αγώνα.
Καλεσμένοι στα ειδικά διαμορφωμένα στούντιο της OTE TV στο Ολυμπιακό Στάδιο, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Φερνάντο Σάντος, οι παίκτες των δυο φιναλίστ Μάρκο Πάντελιτς και Κώστας Γιαννούλης, o βοηθός προπονητής της Καλλονής Luciano De Souza ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τις φανέλες και των δυο ομάδων, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, Ηλίας Πουρσανίδης, Τόλης Αποστόλου και ο Κώστας Φραγκολιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ