Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

...ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙ...

Ξεχάστε τα ταξί, τα λεωφορεία και τα άλλα επίγεια Μ.Μ.Μ. Τώρα, μπορείτε να μεταφέρετε χωρίς κόπο τις προσωπικές σας αποσκευές στο αεροδρόμιο με τη νέα βαλίτσα-σκούτερ!


Σίγουρα κάποια στιγμή στο παρελθόν, θα τρέχατε να προλάβετε την πτήση σας στους δαιδαλώδεις διαδρόμους των αεροδρομίων. Με τη νέα τεχνολογική εφεύρεση ο εφιάλτης αυτός είναι παρελθόν.

Στο μπροστινό τμήμα του μηχανήματος υπάρχει ενσωματωμένη βαλίτσα, η οποία μπορεί να αντέξει μέχρι και 20 κιλά βάρος. Αν θέλετε με πολύ εύκολο τρόπο, βγαίνει και γίνεται μία συμβατική αποσκευή.

Για να το χρησιμοποιήσει κανείς θα πρέπει να ανέβει επάνω, να κρατήσει την ισορροπία του και να διασχίσει αρκετά μέτρα με ευκολία και ταχύτητα.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας κατασκευής αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο ''όχημα'' προτιμάται κυρίως από ανθρώπους που μετακινούνται συχνά. ''Με έχει διευκολύνει πάρα πολύ'' δηλώνει ο Dave Gardner, 35 ετών.

''Δεν είναι μόνο ένας ευχάριστος τρόπος μετακίνησης, αλλά προστατεύει και το περιβάλλον, καθώς μειώνονται οι εκπομπές ρύπων'' προσθέτει ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ