Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΠΟΡ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Οι πρωταγωνιστές της Repsol Honda MotoGP, Dani Pedrosa, Andrea Dovizioso και Casey Stoner θέλησαν να δείξουν στην υποστήριξή τους στο νέο σπορ Honda CR-Z κοσμώντας τις αγωνιστικές στολές τους με το λογότυπο του αυτοκινήτου.
O Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Honda Racing Corporation Shuhei Nakamoto δήλωσε: «Με χαρά υποστηρίζουμε τα αυτοκίνητα Honda τη σεζόν του 2011. Το CR-Z είναι ένα εντυπωσιακό σπορ μοντέλο που συνδυάζει άριστα την αυτοκινητιστική υβριδική φιλοσοφία Honda με την καθαρόαιμη αγωνιστική τεχνολογία μας από το Moto GP».

Ο Γενικός Διευθυντής - Cars Honda Motor Europe Tom Gardner τόνισε:
«Το CR-Z είναι το πρώτο σπορ υβριδικό coupe που σχεδιάστηκε για να καταρρίψει τους μύθους ότι τα αυτοκίνητα του είδους υστερούν σε οδηγική απόλαυση. Το CR-Z έχει ένα σύστημα κίνησης 3 προγραμμάτων, για μία απολαυστική οδηγική εμπειρία σε συνδυασμό με χαμηλές εκπομπές ρύπων. Η φετινή παρουσία του στο MotoGP προβάλλει το μήνυμα ότι το CR-Z είναι απολαυστικό στην οδήγηση και θα βοηθήσει να γίνει γνωστό σε ένα ευρύτερο κοινό.

Στο μεταξύ, δημοφιλή μοτοσυκλετιστικά μοντέλα της Honda που μπορούν να αποκτηθούν στις πλέον δελεαστικές τιμές. Η καμπάνια αφορά το απόθεμα των προηγούμενων ετών (από το 2006 έως το 2009) σε μια μεγάλη γκάμα αγαπημένων μοντέλων, ενώ το όφελος φτάνει τα 2.500€ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ