Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ! (video)

Τι και αν δεν έχει ξεκινήσει ακόμα τις επίσημες υποχρεώσεις της; Αυτό δεν πτοεί καθόλου την Μπαρτσελόνα η οποία κατέκτησε ακόμα ένα τρόπαιο, το «Audi Cup». Και αν η διοργάνωση δεν φαντάζει τόσο σημαντική, η νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου στον τελικό με 2-0 μόνο ασήμαντη δεν είναι.


Ο Πέπ Γκουαρντιόλα είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει νέα πράγματα ενόψει της νέας χρονιάς, ωστόσο όλα δούλεψαν «ρολόι» για την καταλανική ομάδα. Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με αρκετά από τα βασικά τους στελέχη, ενώ την παράσταση «έκλεψε» για τους νικητές ο Τιάγκο Αλκάνταρα. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής σημείωσε δύο γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο και σαν αντι-Τσάβι αποτέλεσε το κινητήριο μοχλό για τους «μπλαουγκράνα» και τους οδήγησε στη νίκη μπροστά σε 60.000 θεατές.

Από την άλλη μεριά με τη Μπάγερν αγωνίστηκε ο νεοαποκτηθείς από την Μάντσεστερ Σίτι Ζερόμ Μπόατενγκ, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ χρόνο συμμετοχής δεν πήρε ο Νόιερ.

Στο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο «Allianz Arena», συμμετείχαν -εκτός από τις φιναλίστ- η Μίλαν και η Ιντερνασιονάλ.

Μπαρτσελόνα (Γκουαρντιόλα): Βαλντές, Μιλίτο, Τζόναθαν, Μπουσκέτς, Φόντας ,Μάξγουελ, Τιάγκο Αλκάνταρα, Κεϊτά, Ινιέστα, Πέδρο, Σοριάνο, Αντριάνο, Βίγια.

Μπάγερν Μονάχου (Χάινκες): Μπούτ, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Μπαντστούμπερ, Κοντέντο, Ουσάμι, Γκουστάβο, Πράνιτς, Αλάμπα, Όλιτς, Πέτερσεν, Τίμοστσουκ, Σβάινσταϊγκερ, Γκόμες, Μίλερ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟπηγή: sportfm



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ