Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΣΟΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΙΛΙΝ ΜΟΝΡΟΕ;

Ισπανός συλλέκτης ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή του ένα ερωτικό φιλμ 8mm της Μέριλιν Μονροε όταν εκείνη ήταν ακόμα άγνωστη ηθοποιός και σχεδιάζει να το δημοπρατήσει. Ο συλλέκτης Μίκελ Μπάρσα σε συνέντευξη τύπου δήλωσε ότι τιμή εκκίνησης για το 6 λεπτών ασπρόμαυρο βίντεο του 1947 είναι οι 500 χιλιάδες δολάρια.

Ωστόσο σύμφωνα με εμπειρογνώμονες, στο φιλμ δεν εμφανίζεται η γνωστή ηθοποιός αλλά κάποια άλλη. Σύμφωνα με τον Σκότ Φόρτνερ "Στο φιλμ δεν εμφανίζεται η Μέριλιν. Το πιγούνι της δεν είναι το ίδιο, ούτε τα δόντια ούτε τα χείλη της".

Αυτό το φιλμ αν πραγματικά ανοίκη στην Μέριλιν θα είναι το δεύτερο ερωτικό φιλμ που πρωταγωνιστεί η διάσημη ντίβα της μεγάλης οθόνης.

Το 2008 έναντι 1,5 εκατ. δολαρίων αγοράστηκε από συλλέκτη το αντίγραφο ταινίας που δείχνει τη Μέριλιν Μονρόε σε ερωτικές περιπτύξεις μ΄ έναν άγνωστο άνδρα.

Η ταινία, διάρκειας 15’, είναι γυρισμένη σε ασπρόμαυρο φιλμ στη δεκαετία του ’50. Τη δεκαετία του ΄60 το FBI ανακάλυψε την ύπαρξη της ταινίας προσπαθώντας μάταια να αποδείξει πως ο συγκεκριμένος άγνωστος άνδρας, με τον οποίο εμφανίζεται να ερωτοτροπεί η Μέριλιν, ήταν ο πρόεδρος Κένετι ή ο αδελφός του Ρόμπερτ, με τους οποίους εικαζόταν ότι η ηθοποιός διατηρούσε σχέσεις.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από τα αρχεία των μυστικών υπηρεσιών, ο πρώην σύζυγος της Μονρόε, θρυλικός παίκτης του μπέιζμπολ Τζο Ντι Μάτζιο, είχε προσπαθήσει εκείνη την εποχή να εξαγοράσει την ταινία, προσφέροντας 25.000 δολάρια, ποσό που όμως είχε αρνηθεί ο κάτοχος της ταινίας.

Η εφημερίδα Νιου Γιορκ Ποστ επικαλείται για το δημοσίευμά της τον άνθρωπο που μεσολάβησε στην πώληση της ταινίας, τον νεαρό Κέια Μόργκαν, ο οποίος ισχυρίζεται πως ανακάλυψε την ύπαρξη αυτής της ταινίας κάνοντας έρευνες για ένα ντοκυμανταίρ για τη ζωή της ηθοποιού, η οποία πέθανε το 1962.

Ο ίδιος τόνισε στην εφημερίδα πως έλαβε όλες τις πληροφορίες για την ταινία από τον γιο ενός πρώην πράκτορα του FBI, ο οποίος είχε κάνει αντίτυπο από την ταινία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ