Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΠΛΑΝΕΥΤΡΕΣ ΔΑΣΚΑΛΕΣ! (video)

Η αποπλάνηση μαθητών έχει γίνει καθημερινότητα στις Η.Π.Α όπου δεκάδες καθηγήτριες έχουν κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση μαθητών τους.

Οι ιστορίες είναι πολλές και σύμφωνα με ειδικούς η νέα γενιά καθηγητριών, έχει κυριολεκτικά ξεζουμίσει όποιον βρεθεί στο διάβα της.

Κάτι ο πουριτανισμός της Αμερικανικής κοινωνίας κάτι η μικρή ή μεγάλη δόση τρέλας για σεξ από ορισμένες καθηγήτριες, το φαινόμενο έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και μέχρι σήμερα 40 "κυρίες" έχουν συνάψει σεξουαλικές σχέσεις με μαθητές τους. Για να είμαστε ακριβείς τόσες έχουν αποκαλυφθεί.


Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις πιο κραυγαλέες περιπτώσεις, γνωρίζοντας ότι κάποιοι από εσάς θα παρακαλούσατε να ήσασταν μαθητές.

Πρώτη στη λίστα μας η 27χρονη Brittni Colleps

Την ώρα που πολλοί αναρωτιούνται γιατί δεν υπάρχουν τέτοιες καθηγήτριες στην Ελλάδα, η 27χρονη Brittni Nicole Colleps από το Άρλινγκτον  έπαιρνε "εργολαβία" την ανύψωση του ερωτικού ηθικού τουλάχιστον 5 φοιτητών της.
Η καθηγήτρια μητέρα 3 παιδιών και σύζυγος στρατιωτικού ήθελε να ξανανιώσει σεξουαλικά απελευθερωμένη και επιδιδόταν σε σεξουαλικές πράξεις με 18χρονα που τύχαινε να τους διδάσκει την Αγγλική γλώσσα αλλά και αυτή του σώματος.

Μπορεί το να κάνεις έρωτα με ενήλικους να μην είναι ποινικά κολάσιμο ωστόσο αν αυτοί είναι μαθητές, σου σύμφωνα με το νόμο, είναι παράνομο. Γι' αυτό το λόγο τις απαγγέλθηκαν κατηγορίες και σήμερα κρατείται στη φυλακή καθώς δεν έχει να πληρώσει την εγγύηση 125.000 ευρώ που επιδίκασε το δικαστήριο.
Οι σπουδαστές επιβεβαιώνουν ότι ανακοίνωσε η αστυνομία "καρφώνοντας" την άτυχη καθηγήτρια τους και κάποιος από αυτούς μπήκε και σε λεπτομέρειες για το πως ξεκίνησε το φλερτ τους.
Η Colleps δίδασκε στους πρωτοετείς Αγγλικά και παράλληλα προπονούσε την ομάδα μπάσκετ των κοριτσιών σύμφωνα με την ιστοσελίδα της σχολής.
Σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση ενός εκ των θυμάτων αντάλλασσε ερωτικά μηνύματα της αλλά και φωτογραφίες πριν καταλήξουν στο κρεβάτι της αμαρτίας. Σύμφωνα με τις αρχές αυτό ήταν το σχέδιο της καθηγήτριας για να ξεμυαλίσει τους φοιτητές οι οποίοι ένας ένας πέρναγαν από σεξουαλικές εξετάσεις στο κρεβάτι της.
Πάρτι με ανήλικους
Πάρτι οργιών με ανήλικους διοργάνωναν δυο καθηγήτριες στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ. Στα πάρτι συμμετείχαν παιδιά ηλικίας από 11 έως 16 ετών. Οι δυο μεσήλικες 40αρες τους δίδασκαν τις ομορφιές της ζωής.
Στα πάρτι εκτός από απαλή μουσική, χαμηλό φωτισμό και σεξουαλικά αντικείμενα υπήρχε και άφθονη μαριχουάνα για να νιώθουν πιο απελευθερωμένοι.
Πρόκειται για τι 42χρονη Σάρα Λίντλει και την 44χρονη Άντρει Γραμπάγκιεφ οι οποίους είναι προφυλακισμένες αναμένοντας τη δίκη τους στη φυλακή Μπόλινγκ Σπρίνγκς της Νότιας Καρολίνας.
Το οξύμωρο στην όλη υπόθεση είναι ότι οι δυο καθηγήτριες δίδασκαν στο σχολείο της Ευαγγελικής εκκλησιάς στη Λίμνη Μπόβεν.
Εκεί αποπλανούσαν τα ανήλικα και αφού τα οδηγούσαν σπίτι της Άντρει έκαναν οργιά μαζί τους καπνίζοντας μαριχουάνα.
Ο ανακριτής τις χρέωσε με δέκα  παραβάσεις του νόμου περί ανηλίκων και αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης μέχρι δέκα έτη.
Ο πάστορας Μάρκ Γουίλιαμς είπε ότι με το που ξέσπασε το σκάνδαλο οι δυο δασκάλες απολύθηκαν από το σχολείο. Σύμφωνα με δηλώσεις του Σερίφη Τσάκ Ράιτ οι δυο γυναίκες είχαν σεξουαλική επαφή με περισσότερους νεαρούς απ’ ό, τι τις κατηγορούν.
Την κυνηγούσε το παρελθόν
Στην περίπτωση της Tera Mayers οι  μαθητές  του  γυμνάσιου του Σαιντ Λούις ανακάλυψαν το αμαρτωλό παρελθόν της καθηγήτριάς τους. Η 38χρονη πλέον Τερα Μάγιερς είχε πρωταγωνιστήσει σε ταινία πορνό στις αρχές της δεκαετίας του 1990… και ανακάλυψαν οι μαθητές της!
Η ταινία με υπόθεση, γυρίστηκε όταν η καθηγήτρια εργαζόταν σαν εξωτική χορεύτρια σε κλαμπ της Καλιφόρνια. Εκείνη την περίοδο είχε ανάγκη από μετρητά και πήρε μέρος στην ταινία Amazing Pictures.
 
Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που ανακαλύπτουν μαθητές το παρελθόν της. Το ίδιο είχε συμβεί και το 2006 όταν εργαζόταν στο Κεντάκι με διαφορετικό όνομα.
Τότε η Μάγιερς που είχε αλλάξει το όνομά της σε Τερίκα Ντί απολύθηκε από το σχολείο καθώς ανακάλυψαν ότι είχε λάβει μέρος σε ερωτική ταινία.
Δεν το έβαλε κάτω… και βρέθηκε στο Σαιντ Λούις ελπίζοντας ότι δεν θα την ανακαλύψουν και εκεί. Δεν πέρασαν παρά μερικοί μήνες και το ένοχο μυστικό της ήρθε στο φως της δημοσιότητας.
"Κανείς δεν γνώριζε ότι είχε διωχθεί από σχολειό του Κεντάκι" αναφέρει ο Πόλ Ταντι, εκπρόσωπος της σχολικής περιφέρειας στην Νιου Υορκ Ντέιλι Νιουζ και πρόσθεσε "Μπορεί να έχουν περάσει 15 χρόνια από την εποχή που πρωταγωνίστησε σε ταινία πορνό, ωστόσο τα λάθη του παρελθόντος μας κυνηγούν."
Angela Sew
Η Angela Sew. Η δασκάλα από το Γκλέιντγοτερ του Τέξας συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα για σεξουαλική παρενόχληση ενός μαθητή της.
 
Η δασκάλα Αγγλικών του δίδασκε τη γλώσσα του σώματος. Το καλό στην υπόθεση είναι ότι ο νεαρός δεν ήταν πλέον μαθητής καθώς είχε αποφοιτήσει. Μένει ωστόσο να διευκρινιστεί εάν είχαν σχέσεις όταν αυτός ήταν μαθητής της.
Και άλλη μια Τεξανή  είναι στο κατάλογό μας. Αυτή είναι April Alexanderμόλις 26 ετών και δίδασκε στο Ίρβινγκ. Σαν μικρότεροι της άρεσαν τα ανήλικα και σύμφωνα με αναφορές των αρχών είχε πάρει "εργολαβία" έναν 16χρονο με τον οποίο είχαν κάνει έρωτα τουλάχιστον 25 φορές.
 
Η 26χρονη δίδασκε βιολογία και επειδή της άρεσε να ερωτοτροπεί σε ρομαντικά μέρη και όχι σε ένα ¨άψυχο¨κρεβάτι έγινε γνωστό ότι αποπλανούσε τον νεαρό μέσα στο αμάξι της σε διάφορες τοποθεσίες.
Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο σοβαρά με την 38χρονη Michelle McCutchanη οποία βρίσκεται πίσω από τα σίδερα της φυλακής του Τσεκοτά στην Οκλαχόμα καθώς όχι μόνο έκανε έρωτα με ανήλικο, όχι μόνο αυτός ήταν ο φίλος της κόρης της αλλά γύρισε και ταινία με τις ερωτικές τους στιγμές για να τον θυμάται.
 
Σύμφωνα με τις αρχές έκανε έρωτα με τον μικρο τουλάχιστον πέντε φορές ενώ δυο από αυτές τις κατέγραψε σε κάμερα τις προσωπικές τους στιγμές.
 
Η 28χρονη Nicole Chapman ήταν μια από της χειρότερες... καθώς αποπλάνησε έναν 19χρονο με ειδικές ανάγκες στο σχολείο οπού δίδασκε στη Βόρεια Καρολίνα.
 
Η νεαρή φυλακίστηκε για ένα χρόνο και ας είχε στο δικαστήριο μάρτυρα υπεράσπισης την μητέρα του 19χρονου η οποία δεν είχε κανένα πρόβλημα με τη σχέση του γιου της με την καθηγήτρια.
Η Marie L Fisher, είναι η μικρότερη της παρέας. Καλά καλά δεν πρόλαβε να σταδιοδρομήσει στην παιδαγωγική και έμπλεξε ερωτικά με έναν 15χρονο. Αρχικά το φλερτ ήταν πλατωνικό μέσω μηνυμάτων στη συνέχεια όμως έγιναν "μαλλιά κουβάρια".
 
Η 21χρονη δίδασκε στο Σπάρκ της Νεβάδα. Όλα έγινα γνωστά όταν ήρθε στο φως ημίγυμνη φωτογραφία της με τον νεαρό ενώ έκαναν έρωτα.
Στο ίδιο σχολείο με την 21χρονη δίδασκε και η 34χρονη Bethyl Shepherd η οποία είχε βαρεθεί να κάνει έρωτα με τον σύντροφό της και είπε να διδάξει  την ευγενή άμυλα σε δυο 17χρονα τα οποία τα ξεζούμιζε στην κυριολεξία.
 
Η 37χρονη Barbara Jeanne Anderson είναι ίσως η πλέον "φιλόσοφος του σεξ" καθώς πριν αποπλανήσει έναν 17χρονο αντάλλαξε μαζί του τουλάχιστον 800 μηνύματα κατά τη διάρκεια της σχέσης τους η οποία διήρκεσε μόλις 15 μέρες.
Δείτε εδώ τα κατορθώματα  της Carrie Shafer
 
 
Η 35χρονη Jamie Waite, γυμνάστρια στο κολυμβητήριο παράλληλα έκανε μακροβούτια στο κρεβάτι με ένα 17χρονο. Η νεαρά ήταν καθηγήτρια σε σχολείο της Γιούτα.
 
Η 32χρονη Stacy Schuler, 32 από το Μάσον του Οχάιο δεν δίδασκε μόνο Αμερικάνικο ποδόσφαιρο στους μαθητές της άλλα είχε κάνει σέξ με πέντε από αυτούς.
 
Είναι ίσως η μοναδική που έσπασε όλα τα ρεκόρ καθώς δύσκολα να βρεις κάποια καθηγήτρια έστω και στην πιο φιλελεύθερη Ευρώπη να έχει κάνει έρωτα με τόσους πολλούς μαθητές της.
Στα πράσα έπιασε η αστυνομία και την 27χρονη  καθηγήτρια χορού Ashley Blumenshine που δίδασκε σε σχολείο του Πλέινφαιντ στο Ιλινοίς.
 
Η νεαρή βρέθηκε να "χορεύε" επ' αυτοφόρω μέσα στο αμάξι της με έναν 16χρονο μαθητή της .
 
Και η  31χρονη Courtney Bowles απο το Κολοράντο πιάστηκε επ' αυτοφόρω με έναν μαθητή της στο αυτοκίνητο της. Την ώρα της σύλληψης είχε καταναλώσει ένα μπουκάλι βότκα με τον νεαρό εραστή της.
 
Η 27χρονη Jennifer Riojas αν και καθηγήτρια φυσικής κατάφερε να μείνει έγκυος από τον 16χρονο μαθητή της. Αυτή τουλάχιστον τον πρόσεχε λίγο παραπάνω καθώς τον “δίδασκε σε ξενοδοχεία αλλά και κατά τη διάρκεια νοσηλείας του σε νοσοκομείο μετά από εγχείρηση στο πόδι το οποίο το έσπασε παίζοντας Αμερικανικό ποδόσφαιρο.
Δείτε εδώ τα κατορθώματα της Shelly Fry
 
Η 24χρονη Sara Leann Dwiggins μαθηματικός παρακαλώ έσπασε κάθε ρεκόρ καθώς έκανε έρωτα με ένα 14χρονο πρώην μαθητή της! Ηταν τόσο βίαια μαζί του που κατηγορήθηκε για βιασμό.
news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ