Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΑΠΟ ΤΟ TWITTER ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Η ΣΙΣΣΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΜΥΓΔΑΛΙΤΙΔΑ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΠΥΡΕΤΟ

Στον πυρετό ψήνεται εδώ και μερικές ημέρες η Σίσσυ Χρηστίδου.Η συμπαρουσιάστρια της Ναταλίας Γερμανού, ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα, η οποία εκτός από πολύ υψηλό πυρετό, δεν της επέτρεψε να είναι στο «Δέστε τους» το Σαββατοκύριακο.

Το Σάββατο εμφανίστηκε εμφανώς ταλαιπωρημένη στην έναρξη της εκπομπής και λίγο αργότερα αποχώρησε, ενώ την Κυριακή δεν εμφανίστηκε καθόλου. Λίγες ώρες αργότερα , ο πυρετός επέμεινε και έτσι αναγκάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Με πυρετό που έφτασε μέχρι και το 39,9, η Σίσσυ Χρηστίδου μας ενημέρωνε συνεχώς μέσω Twitter για την κατάσταση της υγείας της, ενώ συνομιλούσε και με τους Twitterόφιλους της που της έδιναν δύναμη και κουράγιο.

«Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας γλυκάκια μου! Με τόση θετική ενέργεια νιώθω πολύ καλύτερα» έγραψε στην σελίδα της και συνέχισε: «ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Με συγκινείτε πολύ».

Λίγο αργότερα, αποκάλυψε ότι «πφφφ… μπαίνω νοσοκομείο… Αν δεν έχει WiFi, θα πεθάνω!!!»

Πλέον, όλα είναι καλά όπως μας είπε και η ίδια πριν από λίγο, πάλι μέσω Twitter: «Όλα είναι καλά και η νοσηλεία μου ήταν προληπτική χθες. Ευχαριστώ τόσο πολύ για τα μηνύματα σας! Με έχετε λιώσει!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ