Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΔΙΔΥΜΑ, Η ΚΑΡΛΑ;

Eχει κόψει το κάπνισμα, κυκλοφορεί με μια εσάρπα με την οποία κρύβει την κοιλιά της μόλις πλησιάσουν φωτογράφοι και... δεν διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τη θέλουν έγκυο. 

Ο λόγος για την Κάρλα Μπρούνι, η οποία, εδώ και αρκετές εβδομάδες, μονοπωλεί τα γαλλικά ταμπλόιντ που υποστηρίζουν πως η πρώτη κυρία της χώρας δεν είναι μόνο έγκυος, αλλά περιμένει... δίδυμα τον Οκτώβρη.


Η φημολογία γύρω από την εγκυμοσύνη ξεκίνησε από δημοσιεύματα στο περιοδικό "Closer", ωστόσο ήταν το περιοδικό "Voici" που με χθεσινό του ρεπορτάζ υποστήριζε πως η Μπρούνι δεν κυοφορεί ένα, αλλά δύο παιδιά του Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί.

Οπως έγινε γνωστό, το πρώην φωτομοντέλο και νυν τραγουδίστρια άφησε από μόνη της να εννοηθεί πως οι φήμες ενδέχεται να είναι και αληθινές, όταν αρνήθηκε να τις διαψεύσει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Λε Παριζιέν". Στην ερώτηση "είστε έγκυος;", η Κάρλα Μπρούνι ζήτησε "να της επιτραπεί να μην απαντήσει σε αυτήν την ερώτηση", διευκρινίζοντας πως δεν το κάνει επειδή της αρέσει να κρατάει μυστικά, αλλά "για να προστατέψει κάτι". Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν όταν το περιοδικό "Closer" επικαλέστηκε "άνθρωπο του περιβάλλοντος του προέδρου", ο οποίος φέρεται να επιβεβαίωσε σε κατ' ιδίαν συζήτηση την εγκυμοσύνη της Μπρούνι.

Πάντως, τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά υπογραμμίζουν πως σε περίπτωση που οι φημολογίες επαληθευτούν, τότε η 43χρονη πρώτη κυρία της Γαλλίας θα γεννήσει σε μια "ιδανική στιγμή" για τον Νικολά Σαρκοζί.

Οπως επισημαίνουν, η γέννηση των διδύμων λίγους μήνες πριν από την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας για την αναμέτρηση του Μαΐου 2012 μοιάζει με "θείο δώρο" για τον ένοικο του Μεγάρου των Ηλυσίων, που έχει δει τη δημοτικότητά του να πιάνει πάτο τον τελευταίο χρόνο και ο οποίος κινδυνεύει να αποκλειστεί από τον δεύτερο γύρο από την ηγέτη της ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν.

Οπως και να έχει, εάν η Κάρλα Μπρούνι κυοφορεί πράγματι δίδυμα, τότε ο 56χρονος Νικολά Σαρκοζί θα γίνει για τέταρτη (και πέμπτη) φορά πατέρας. Υπενθυμίζεται πως ο Γάλλος πρόεδρος έχει αποκτήσει δύο γιους από την πρώτη του σύζυγο, τη Μαρί Ντομινίκ Κουλιολι.

Πρόκειται για τον 26χρονο Πιέρ, ο οποίος σήμερα δραστηριοποιείται στον χώρο της χιπ χοπ μουσικής παραγωγής, και τον 27χρονο Ζαν, που είναι σήμερα δημοτικός σύμβουλος στο Νεγί σιρ Σεν και έχει βρεθεί επανειλημμένα στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων εξαιτίας της ταχύτατης ανέλιξής του. Με τη δεύτερη σύζυγό του, τη Σεσιλιά Σιγκανέρ Αλμπενίζ, ο Γάλλος πρόεδρος απέκτησε έναν γιο, τον Λουί, ο οποίος είναι σήμερα 14 χρονών.

Τον Νοέμβρη του 2007, μόλις έναν μήνα μετά τον χωρισμό του από τη Σεσιλιά (η οποία εν τω μεταξύ είχε φύγει με τον Γαλλο-μαροκινό επιχειρηματία Ρισάρ Ματιάς), ο Σαρκοζί εμφανίστηκε στο πλευρό της Κάρλα Μπρούνι, την οποία και παντρεύτηκε τον Φεβρουάριο του 2008.
e-go

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ