Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΤΙ ΦΟΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, ΒΡΕ BEYONCE ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ; (video)

Τη μνήμη του σχεδιαστή μόδας τίμησαν στο Met Gala, το ετήσιο γκαλά μόδας με την Μπιγιονσέ να τραβά όλα τα βλέμματα με την ασφυκτικά στενή δημιουργία που επέλεξε για να δείξει την νέα πιο αδυνατισμένη σιλουέτα της.

Υποβασταζόμενη ήταν όλη τη βραδιά η Μπιγιονσέ, η οποία παρευρέθηκε στο γκαλά του Costume Institute στη Νέα Υόρκη το οποίο φέτος έγινε προς τιμή του σχεδιαστή Αλεξάντερ Μακ Κουίν, ο οποίος αυτοκτόνησε τον Φεβρουάριο.



Όχι η σέξι σταρ δεν είχε πάθει λουμπάγκο αλλά το φόρεμά της ήταν τόσο στενό που δεν μπορούσε να καν να περπατήσει.

Η 29χρονη έχει χάσει αρκετά κιλά και επέλεξε μια ασφυκτικά στενή δημιουργία του Εμίλιο Πούτσι η οποία -παρά τη δυσκολία να αναπνεύσει- ήταν εκθαμβωτική για άλλη μια φορά.

Ευτυχώς την συνόδευε ο σύζυγός της Jay-Z ο οποίος την βοήθησε να ανέβει τα σκαλιά.

Αν και το φόρεμα διέγραφε τη σιλουέτα της δεν ήταν τόσο αποκαλυπτικό όσο ήταν της Ριάνα η οποία φόρεσε μια δαντελένια δημιουργία της Στέλλας Μακ Κάρτνει, με ένα σέξι σκίσιμο που άφηνε στη κοινή θέα τα καλλίγραμμα πόδια της και όχι μόνο.


Στο γκαλά παρέλασαν αρκετοί celebrities όπως η Τζένιφερ Λόπεζ και η Ρόζι Χάντινγκτον που επέλεξαν ροζ δημιουργίες αλλά και η Μαντόνα, η Πενέλοπε Κρουπ, ο Μικ Τζάγκερ, η Τζένιφερ Χάντσον, η Ζιζέλ, η Ναόμι Κάμπελ, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η Ρενέ Ζελβέγκερ και πολλοί άλλοι.

Το Met Gala είναι από τα μεγαλύτερα fashion events και λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης.

news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ