Τρίτη, 31 Μαΐου 2011

ΤΑ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ Η ΝΑΟΜΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έξω φρενών με... σοκολάτα έγινε η Naomi Campbell εξαιτίας της νέας διαφημιστικής της καμπάνιας! Μάλιστα, κατηγόρησε την εταιρία για ρατσιστικά υπονοούμενα και της έκλεισε ραντεβού στα δικαστήρια.

«Κάνε στην άκρη Naomi, υπάρχει μία νέα ντίβα στην πόλη», αναγράφει η αφίσα του προϊόντος που κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ και εκνεύρισε την «μαύρη γαζέλα» της πασαρέλας.

Σοκαρίστηκε η σταρ, που έβγαλε στα μέσα ενημέρωσης ακόμα και... την μητέρα της, προκειμένου να υποστηρίξει πως η εν λόγω αφίσα έχει ρατσιστικό υπονοούμενο.

«Είναι ανήκουστο να συμμετέχω εν αγνοία μου σε τέτοιου είδους διαφήμιση, όχι μόνο για εμένα αλλά και για όλες τις μαύρες γυναίκες σε παγκόσμιο επίπεδο», είπε το μοντέλο και χαρακτήρισε την διαφήμιση νοσηρή και επιβλαβή για την μαύρη κοινότητα. Και πού κατάλαβε ότι μιλάει γι’ αυτήν, μου λες; Η μόνη Naomi στον κόσμο είναι; Τέλος πάντων...

Στο ίδιο μήκος κύματος και η μητέρα της, που υποστήριξε το σπλάχνο της: «νομίζουν τι μπορούν να προσβάλλουν με τέτοιο τρόπο τους μαύρους ανθρώπους και να το δέχονται έτσι απλά; Δυστυχώς για εκείνους βρισκόμαστε στον 21ο αιώνα και όχι στη δεκαετία του ‘50! Ντροπή τους», είπε χαρακτηριστικά.

Ε, μετά τα «ματωμένα» διαμάντια, το σούπερ μόντελ θα βρεθεί ακόμα μια φορά στα δικαστήρια - μα καμιά πρωτοτυπία πια;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ