Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΤΙ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ;

Μπορεί λόγω απεργίας να μην είδαμε τους επώνυμους χορευτές το βράδυ της περασμένης Κυριακής, ωστόσο, αυτή την εβδομάδα δεν θα απουσιάσουν! 

Ήδη, τα ζευγάρια έχουν μάθει τα τραγούδια που θα χορέψουν και οι πρόβες είναι στο φουλ, με κάποιους από τους σταρ να... γκρινιάζουν.

Elvis Presley έλαχε στην Αγγελική Ηλιάδη, η οποία δεν ενθουσιάστηκε και τόσο, σε αντίθεση με την Ελεονώρα Μελέτη που δηλώνει πανέτοιμη να μπει στο πετσί του ρόλου και να χορέψει το! «Like A Virgin» της Madonna

Μάλλον απογοητευμένη από το «Angie» των Rolling Stones που της έλαχε είναι η Μαρία Τσουρή και, μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα του Star, δεν έκυψε την προτίμησή της στα πιο δυνατά τραγούδια. «Μου άρεσε εντάξει, απλά θέλω κάτι που θα με κάνει να δώσω ένταση και δύναμη. Είναι όλα αργά και κουνιστά, εγώ θέλω ρυθμό», είπε χαρακτηριστικά.

Για τον τραυματισμό της μίλησε η Νατάσα Καλογρίδη, που ομολόγησε ότι δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα στο πόδι της. «Δεν είναι μόνιμος ο πόνος, αλλά ώρες ώρες έρχεται και μου την δίνει», δήλωσε, ενώ ο παρτενέρ της συμφώνησε ότι κάποιες φορές η ηθοποιός... σφαδάζει!

Το «Think» της Aretha Franklin θα χορέψει ο Αργύρης Αγγέλου, που δήλωσε ότι θα συνεχίζει να ανεβάζει τον πήχη παρά το άγχος. «Θα συνεχίζει να κλέβει και να κερδίζει τις εντυπώσεις», είπε η παρτενέρ του και παίνεψε τον μαθητή της!

Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ