Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΑΠΟ ΣΟΥΪΤΑ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΑΤΣ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ

Από θεωρείο στα VIP του «Καμπ Νου» θα παρακολουθήσει την ομάδα του ο Ζοσέ Μουρίνιο στην ρεβάνς του ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, όπως γνωστοποιήθηκε από ισπανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Μουρίνιο είναι ούτως ή άλλως τιμωρημένος, οπότε δεν μπορεί να κάτσει στον πάγκο της ομάδας του. Η αποβολή του στο πρώτο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης σημαίνει ότι δεν έχει το δικαίωμα να παραβρίσκεται εντός αγωνιστικού χώρου στη ρεβάνς.

Βέβαια, θα μπορούσε να είναι στην κερκίδα που βρίσκεται κοντά στον πάγκο της Ρεάλ, ακριβώς δηλαδή από πίσω, ωστόσο μετά τα όσα είπε, φοβάται τις αντιδράσεις των οπαδών της Μπαρτσελόνα και προτιμά την ασφάλεια των θεωρείων.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, στο μπουθ θα βρίσκονται μαζί του δύο άνδρες ασφάλειας καθώς και ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, ενώ ισχυρή δύναμη ασφάλειας θα υπάρχει και έξω από το χώρο που θα βρίσκεται.

Από εκεί και μέσω κινητών τηλεφώνων θα μιλάει με τους συνεργάτες του που θα βρίσκονται στον πάγκο, ώστε να δίνει στους παίκτες τις κατάλληλες οδηγίες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ