Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ 12 ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΟΓΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Με φόντο τον μαυροπίνακα έβγαλαν φωτογραφίες δύο μαθητές του Γυμνασίου Ν. Αγχιάλου την καθηγήτριά τους κατά τη διάρκεια του μαθήματος στις αρχές Απριλίου. Οι φωτογραφίες από την επόμενη κιόλας ημέρας «κυκλοφορούσαν» στον κόσμο του διαδικτύου μέσω της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης Facebook, ενώ έσπευσαν να τις σχολιάσουν με ύβρεις δέκα άλλοι μαθητές της ίδιας τάξης. Το περιστατικό αυτό θεωρείται το δεύτερο πιο σοβαρό που έχει συμβεί το τελευταίο διάστημα στην περιοχή μετά από την ομαδική αποβολή που δέχτηκαν δεκάδες μαθητές Γυμνασίου του Πολεοδομικού Συγκροτήματος, οι οποίοι πριν από ένα μήνα περίπου ανήρτησαν φωτογραφίες συμμαθητών τους και καθηγητών τους στο διαδίκτυο κάνοντας υβριστικά σχόλια.
Το δεύτερο αυτό συμβάν, αλλά και όσα δεν... έχουν βγει ακόμη στο φως της δημοσιότητας, μιας και εκπαιδευτικοί σημειώνουν πως είναι πολλά τα περιστατικά, είχε πιο άγριες προεκτάσεις καθώς οι μαθητές σχολίασαν με χυδαίο υβρεολόγιο την καθηγήτριά τους.
Η ίδια μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό σοκαρίστηκε και δεν μπορούσε να πιστέψει πως της συμπεριφέρθηκαν με τέτοιο τρόπο μαθητές στους οποίους έχει αφοσιώσει τη ζωή της.
Η πράξη αυτή των μαθητών συζητήθηκε κατά τη διάρκεια έκτακτης σύγκλησης του Συλλόγου των Καθηγητών και η απόφαση ήταν πενθήμερη αποβολή στους δύο «δράστες» και τριήμερη αποβολή σε όσους σχολίασαν τις φωτογραφίες.
Οι γονείς από την πλευρά τους ζήτησαν συγνώμη από την καθηγήτρια για τη συμπεριφορά των παιδιών τους, ενώ μερικοί ζήτησαν για τα παιδιά τους μεγαλύτερη ποινή για να… βάλουν μυαλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ