Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΑΛΑΔΟΡΟ!!!


Αναδημοσίευση από το

Απειλητικά e mail λαμβάνει ο "Μπαλαδόρος" τις τελευταίες δέκα μέρες που ασχολείται ιδιαίτερα με το θέμα της αδειοδότησης του Ηρακλή, από τους γνωστούς αγνώστους, πληρωμένους παλικαράδες και λοιπά μαστουρωμένα κουτσαβάκια που περιτριγυρίζουν την ομάδα και συντηρούνται απ΄ αυτήν.

Σε κάθε θέμα που δημοσιεύουμε και είναι "καυτό", αλλά δεν αρέσει, ορισμένοι στημένοι και πληρωμένοι, επαγγελματίες οπαδοί και άλλοι επαγγελματίες, όπως π.χ. παράγοντες, στέλνουν άλλοτε υβριστικά και άλλοτε απειλητικά μηνύματα για τη ζωή μας.

Εμείς, ένα έχουμε να πούμε. Κορίτσια, αυτά δεν περνάνε εδώ. Αυτά να πάτε να τα κάνετε αλλού. Εκεί που σας παίρνει. Αυτά, μόνο εκεί που σας γλείφουν και σας προσκυνάνε.
Εδώ δε σας παίρνει και προσέξτε μην αγριέψουμε. Προς το παρόν διασκεδάζουμε. Προσέξτε, γιατί σας ξέρουμε καλά. Και σας ξέρουμε έναν έναν. Γι΄ αυτό, κανονίστε την πορεία σας.

Το περυσινό κάζο, φαίνεται πως δεν έγινε μάθημα σε κανέναν. Κάποιοι θέλουν τα ίδια και φέτος, για να κάνουν συγκεντρώσεις και πορείες ώστε να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους. Δεν κοιτάζουν πώς θα φροντίσουν να γεμίσει ο φάκελος της αδειοδότησης με τα σωστά κι έγκυρα χαρτιά, παρά μόνο βρίζουν και απειλούν αυτούς που γράφουν τι συμβαίνε και χτυπάνε το καμπανάκι του κινδύνου.

Μάγκες, κανονίστε να μην πάρει ο Ηρακλής την άδεια και να παίζετε του χρόνου στη δ΄ εθνική. Τότε, ο κόσμος του Ηρακλή θα σας πάρει στο κατόπι. Και θα ΄ναι και πολλοί...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ