Κυριακή 3 Μαΐου 2015

ΣΕ ΡΥΘΜΟ ΡΕΛΑΝΤΙ Ο ΠΑΟΚ 1-0 ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ

Δεν πιέστηκε ιδιαίτερα ο Δικέφαλος αλλά δείχνει "μουδιασμένος"
Κορυφαίος του ματς ο Τζιόλης 
Ανύπαρκτος ο Νομπόα 
Εντελώς άστοχοι και φλύαροι Περέιρα και Μακ
Ευκολότερα απ' ότι δείχνει το σκορ νίκησε ο ΠΑΟΚ τον Λεβαδειακό στην Τούμπα. Εκείνο που πρέπει να σημειώσουμε είναι η ανυπαρξία του Νομπόα στο ματς καθώς και η ανικανότητα του Περέιρα και του Μακ να σκοράρουν, παρά τις ευκαιρίες που είχαν.
Η άμυνα του Δικεφάλου δεν είχε μεγάλη πίεση αν και οι παίκτες του Λεβαδειακού προσπάθησαν περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο, κάνοντας και τις περισσότερες τελικές του.
Ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος σε όλο το πρώτο ημίχρονο, κάνοντας αρκετές ευκαιρίες.
Τελικά, το γκολ που έδωσε τη νίκη στους ασπρόμαυρους πέτυχε ο Παπαδόπουλος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 43΄, το οποίο κέρδισε ο Περέιρα όταν ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Ζίτο. Ο φορ του ΠΑΟΚ έχασε σπουδαία ευκαιρία και στο 90΄ να διπλασιάσει τα τέρματά του.

ΠΑΟΚ (Γ. Γεωργιάδης): Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Τζαβέλλας, Κόστα, Ρατς, Τζιόλης, Κάτσε, Νομπόα (Κίτσιου 82'), Περέιρα (Πόζογλου 75'), Μακ, Παπαδόπουλος (Κουλούρης 90+4')

Λεβαδειακός (Α. Μάντζιος): Σηφάκης, Μαχαίρας, Μιλιάζες, Τόμας, Κώτσιος, Πελέ, Ζίτο (Μπουσταμάντε 86'), Γιακουμάκης, Κατίδης (Βούκσεβιτς 67'), Γκόμεζ (Μιλοσάβλιεφ (46'), Μάντζιος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χ. Μήτσιος (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Πετρόπουλος, Τσολάκης
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ζίτο (42'), Κώτσιος (60'), Κόστα (87'), Μακ (88')

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ