Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΓΙΟΡΤΗ ΔΡΟΜΟΥ

ρεπορτάζ: SPNews.gr

Σήμερα θα λάβει χώρα η μεγαλύτερη «Γιορτή του Δρόμου» από πλευράς του Δήμου Θεσσαλονίκης για την υποψηφιότητα της πόλης για την ανάληψη του θεσμού της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014.

Διαβάστε τι συμπεριλαμβάνει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν στο χώρο της νέας παραλίας, από το Λευκό Πύργο έως το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου και οι δράσεις θα αρχίσουν από τις 16:00, εφόσον δεν υπάρξουν έντονα καιρικά φαινόμενα, με απώτερο στόχο τη γνωστοποίηση και την ενίσχυση της υποψηφιότητας.

Περισσότερες από 135 επιστολές στήριξης έχουν ήδη φθάσει στα γραφεία του Δήμου Θεσσαλονίκης (σχετικά εδώ), ενώ πάνω από 110 εθελοντικές ομάδες έχουν δηλώσει μέχρι τώρα συμμετοχή στο αυριανό μεγάλο ραντεβού και περισσότερα από 7.000 άτομα έχουν γίνει φίλοι της υποψηφιότητας και έχουν μπει στο γκρουπ των υποστηρικτών.

Εκτός από τους εθελοντές, που θα είναι η ψυχή της γιορτής, αρωγοί της προσπάθειας είναι φορείς νεολαίας, δημιουργικές ομάδες της πόλης, μεμονωμένοι καλλιτέχνες, μη κυβερνητικές οργανώσεις, σύλλογοι, σχολεία και εκπαιδευτικοί οργανισμοί.

Διαβάστε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ