Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΠΙΤΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ

Γερμανοί αστυνομικοί πυροβόλησαν ένα πίτμπουλ ηλικίας 2 ετών, επειδή επιτέθηκε σε μία 30χρονη, που πήγε για επίσκεψη στο σπίτι των αφεντικών του. Η γυναίκα, η οποία ξέφυγε από τα αλλεπάλληλα δαγκώματα του «Καλίτο» χωρίς να τραυματιστεί σοβαρά, δέχθηκε μία σφαίρα από αστυνομικό που έσπευσε σε βοήθεια, ενώ η ίδια προκειμένου να προστατευτεί από το ζωηρό ζώο είχε καταφύγει πίσω από μία μισάνοικτη πόρτα.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία του Βερολίνου οι αστυνομικοί, μέλη μιας περιπολίας, παρενέβησαν και πυροβόλησαν το σκυλί και το σκότωσαν.

Όμως μία αδέσποτη σφαίρα διαπέρασε την πόρτα, που προστάτευε από το σκυλί την γυναίκα, και κατέληξε στο βραχίονά της.





Το ασυνήθιστο συμβάν όταν η γυναίκα πήγε για να συναντήσει γείτονές της στην κατοικία τους χθες το βράδυ. Φθάνοντας, η γυναίκα υπέστη την «ένθερμη» υποδοχή του σκύλου τους. Μία άλλη σφαίρα αστυνομικού, η οποία εξοστρακίστηκε, έγδαρε στο λαιμό ένα από τα μέλη της περιπολίας.





Η αστυνομία του Βερολίνου διεξάγει έρευνα, για να διακριβωθεί εάν υπήρξε αμέλεια τόσο από τους ιδιοκτήτες του Καλίτο, όσο και από μέρους των αστυνομικών που παρενέβησαν για να προφυλάξουν τη γυναίκα από τα δαγκώματα του ζωηρού Καλίτο.






newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ