Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΙΤΒΕ


Η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βόρειας Ελλάδας, ανακοινώνει:
"Η Διοίκηση της Ένωσης εφιστούμε την προσοχή σε όσους σκέφτονται να δημιουργήσουν απεργοσπαστικό μηχανισμό, για να καλύψουν τα αθλητικά γεγονότα του Σαββατοκύριακου στην Βόρεια Ελλάδα ή την επίσκεψη του προέδρου της Δημοκρατίας στο Ρούπελ.
Είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπίσουμε την απεργία μας με όλα τα μέσα.

Ήδη έχουμε αποταθεί σε όλες τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες ζητώντας την πραγματοποίηση ελέγχων στους ανωτέρω χώρους, καθώς και στην αστυνομία για να ελέγξει αν οι τυχόν απεργοσπάστες διαθέτουν και άδειες άσκησης επαγγέλματος.
Καλούμε όλους τους, με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, εργαζόμενους στους τηλεοπτικούς σταθμούς και στις Εταιρείες παραγωγής οπτικοακουστικού έργου (ΒΑΝ) να μην δεχτούν να γίνουν απεργοσπάστες και υπονομευτές του ωραίου και απόλυτα επιτυχημένου, μέχρι σήμερα, απεργιακού αγώνα που δίνουμε με στόχο την επίτευξη καλλίτερων οικονομικών και θεσμικών όρων εργασίας.
 Παρακαλούμε οποιονδήποτε τεχνικό υποστεί πίεση ή αντιληφθεί προσπάθεια να σπάσουν την απεργία, να μας το καταγγείλει αμέσως. Υπάρχουν ομάδες περιφρούρησης της απεργίας με πανό και ντουντούκες.
Συνάδελφοι, υπερασπιστείτε το δικαίωμα στην εργασία με αξιοπρεπείς συνθήκες. Μην υποκύπτετε σε τυχόν πιέσεις και μη δεχτείτε να γίνεται απεργοσπάστες για ένα ακόμα μεροκάματο, τα κέρδη από αυτή την απεργία θα είναι πολύ μεγαλύτερα από αυτό.      

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε"

4 σχόλια:

  1. Καλή η απεργία σας,και εύχομαι επιτυχία στον αγώνα σας(μας γιατί κι εγώ ηλεκτρονικός Ανωτέρας είμαι),αλλά έλα που συνέπεσε με την κυβερνητική κρίση;Και ποιός θα ενημέρωνε τον κόσμο ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη να πέσει(ώστε να πέσει);;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρακαλούμε, μη χρησιμοποιείτε υβριστικές λέξεις. Σχολιάστε χωρίς χαρακτηρισμούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα παιδιά χάνουν το ένα μετά το άλλο τη δουλειά τους και γι’ αυτό κάνουν απεργία. Αν κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν, τι να πούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ