Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΣΤΗ ΣΤΕΡΙΑ

Πριν από έξι χρόνια, η ταινία “Σειρήνες στο Αιγαίο” έσπασε κάθε εισπρακτικό ρεκόρ και έγινε η πιο μεγάλη εμπορική επιτυχία του ελληνικού σινεμά. Φέτος, ο Νίκος Περάκηςεπιστρέφει, επιστρατεύοντας τους ίδιους ηθοποιούς για την πολυαναμενόμενη συνέχεια. Και τα γυρίσματα μόλις άρχισαν για τις ''Σειρήνες στην Στεριά''.

Λίγα χρόνια μετά το θερμό επεισόδιο της Πίττας, η μαχητική ομάδα αφήνει το Αιγαίο, συστρατεύεται και πιάνει στεριά…

Ο Σταυρακομαθιακάκης – μετά την μυστηριώδη απαγωγή της προστατευόμενης του 12χρονης ορφανής πακιστανής Noori – εγκαταλείπει τον Ψηλορείτη και, ακολουθώντας τα ίχνη της εισβάλει εν μέσω κρίσης στην πρωτεύουσα.

Εκεί, ο Παρλαβάντζας κι ο σεφ του, Παπαδάκης, αγωνίζονται να περισώσουν την αλυσίδα ανατολίτικων ταχυφαγείων Sevdali. Ο χακεράς και Ρομπέν των Ραφιών, Νάκος, προσπαθεί να αφυπνίσει το περί δικαίου αίσθημα των συμπολιτών του, ενώ ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Καλούρης αγωνίζεται να αναβαθμίσει την αισθητική της πόλης.

Τέλος, ο περιζήτητος γκουρού Τζιμπιτζίδης πασχίζει να ανεβάσει την αυτοεκτίμηση των οπαδών του και του Υπουργικού Συμβουλίου, μέλος του οποίου είναι η “πρώην” του και νυν υφυπουργός Μαριαλένα.

Πρωταγωνιστούν αλφαβητικά οι: Ορφέας Αυγουστίδης , Βίκη Καγιά, Στέλιος Ξανθουδάκης, Ιωάννης Παπαζήσης, Σωκράτης Πατσίκας, Γιώργος Σεϊταρίδης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Ρένος Χαραλαμπίδης

Συμπρωταγωνιστούν: Τζένη Θεωνά, Ελευθερία Κόμη, Δέποινα Μαυροειδή, Ράσμι Σούκουλη

Συντελεστές:

Σενάριο-Σκηνοθεσία: Νίκος Περάκης
Φωτογραφία: Claudio Bolivar
Μουσική: Δημήτρης Κοντόπουλος
Μοντάζ: Κωνσταντίνος Αδρακτάς
Σκηνικά: Όλγα Λεοντιάδου
Κοστούμια: Βάσω Τρανίδου
Ήχος: Πάνος Παπαδημητρίου
Οργάνωση Παραγωγής: Γιώργος Παπαδάτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ