Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τη δράση του 34χρονου εγκεφάλου του κυκλώματος τοκογλύφων που είχε απλώσει πλοκάμια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έρχονται στο φως.

Ο 34χρονος Ελληνοϊρανός είχε οριστεί αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής στα τέλη Δεκεμβρίου του 2009 από τον -τότε- πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ομάδας, Αντώνη Ρέμο και σύμφωνα με τις μαρτυρίες της τωρινής διοίκησης της ομάδας, είχε αποκτήσει μεγάλη ισχύ.



Η έρευνα, μάλιστα της αστυνομίας, έδειξε επιπλέον ότι ο 34χρονος άνδρας δεν είχε υποβάλλει φορολογική δήλωση από το 1995 αν και η περιουσία του ήταν κυριολεκτικά τεράστια. Μια περιουσία που την απέκτησε -μεταξύ άλλων παράνομων μεθόδων- δανείζοντας με επιτόκιο 10% και στη συνέχεια εκβιάζοντας για την αποπληρωμή του ποσού.

Πολλοί θυμήθηκαν μάλιστα τον Σάββα Κωφίδη ως τεχνικό του Ηρακλή να καταγγέλλει -την 6η Ιανουαρίου 2010 μετά από αγώνα της Σούπερ Λιγκ- σε συνέντευξη Τύπου την είσοδο ενός αγνώστου σε αυτόν και τους παίκτες στα αποδυτήρια με συνοδεία μπράβων. Μιλώντας ο ίδιος στον Alpha επιβεβαιώνει το γεγονός τονίζει ότι ήταν ο 34Ελληνοϊρανός ο οποίος είχε αποκτήσει μεγάλη δύναμη στην ΠΑΕ.

Κούγιας: «Είχε μεγάλη περιουσία ο πελάτης μου από την οικογένειά του»

«Προέρχεται από μία πολύ γνωστή οικογένεια της Θεσσαλονίκης, ο πατέρας του εντολέα μου είχε πολλά χρήματα. Από την πρώτη επαφή που είχα μαζί του έχω πληροφορηθεί ότι έχουν βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο» τόνισε μιλώντας στον Alpha o γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας. «Τα υπόλοιπα θα τα εξετάσει ο κύριος εισαγγελέας» κατέληξε.


Πηγή: Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ