Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας υποδέχεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στην κουζίνα του στο OPEN, για να μαγειρέψουμε παρέα τα πιο ξεχωριστά πιάτα της εβδομάδας.
Σε κάθε «Chef στην κουζίνα σας» ο Βαγγέλης μας καθοδηγεί βήμα-βήμα παρουσιάζοντας προτάσεις για το καθημερινό και το κυριακάτικο τραπέζι από τις κουζίνες του κόσμου, αλλά και διαμαντάκια από την ελληνική κουζίνα. Ακόμα, εύκολη ζαχαροπλαστική για τα πιο ξεχωριστά και εντυπωσιακά γλυκά, τα οποία μπορούν να τα ετοιμάσουν ακόμα και οι αρχάριοι, νόστιμα και υγιεινά πιάτα, αλλά και αγαπημένες ασιατικές γαστρονομικές προτάσεις. στο OPEN
Σήμερα Κυριακή 10 Νοεμβρίου, το πρώτο πιάτο είναι ένα λαχταριστό φθινοπωρινό σουφλέ ζυμαρικών με κολοκύθα και τυριά. Στη συνέχεια, ο Βαγγέλης μαγειρεύει για το κυριακάτικο τραπέζι κόκορα ραγού με χυλοπιτάκι και φτιάχνει αφράτα μπουρέκια με 3 τυριά, ένα σνακ για μικρούς και μεγάλους. Ταξιδεύουμε ως την Ιταλία για να δοκιμάσουμε κοτόπουλο με πικάντικη και αρωματική σάλτσα, το περίφημο Pollo alla diavola, ενώ την ώρα της ζαχαροπλαστικής, έρχονται υπέροχα μηλοπιτάκια με σταφίδες και κανέλα με την πιο νόστιμη τραγανή ζύμη.
«Chef στην Κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45, στο OPEN, για δοκιμασμένες συνταγές με σίγουρο και απολαυστικό αποτέλεσμα!
Παρουσίαση / Αρχισυνταξία : Βαγγέλης Δρίσκας
Σκηνοθεσία : Ανδρέας Ευσταθίου
Παραγωγή : d.t.k. Food Multimedia Productions
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ