Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Survivor 2024 – Spoiler 16/9: «Το παιχνίδι γι’ αυτόν τελειώνει απόψε» – Χαμός στο πρώτο επεισόδιο


Ο νέος κύκλος του Survivor αρχίζει αύριο (16/9) το βράδυ. Το πρώτο επεισόδιο θα ξεκινήσει στις 21.00 και καθημερινά στις 22.15, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Ήταν 27 Ιουνίου, όταν ο προηγούμενος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έφτανε στο τέλος του, με νικητή τον Ντάνιελ Νούρκα.

Μόλις δύο μήνες μετά ένα καινούργιο Survivor αρχίζει, που όπως φαίνεται θα διαφέρει από τους προηγούμενους κύκλους που έχουμε παρακολουθήσει, από το 2017 και έπειτα.

Ο Γιώργος Λιανός είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, στην κάμερα της εκπομπής του «Summer’s Cool», λίγο πριν αναχωρήσει από την Ελλάδα για τον Άγιο Δομίνικο, πως: «Φεύγω νωρίς για ένα διαφορετικό Survivor φέτος. Κρατάμε χαμηλά τη μπάλα γιατί είναι κάτι καινούριο για όλους μας και είναι καινούριο και για τους παίκτες. Αυτό μου αρέσει εμένα!

Πάμε να κάνουμε το παλιό αμερικάνικο format, σε μια σύγχρονη μορφή και αρκετά εμπλουτισμένο στους κανόνες και με πολλά στοιχεία τα οποία θα φέρνουν τα πάνω κάτω…».

Αποχώρηση από το πρώτο επεισόδιο

Το παιχνίδι φαίνεται πως θα ξεκινήσει δυναμικά από την πρεμιέρα, με τις ομάδες να έχουν νέα χρώματα και ονόματα, με τις πρώτες εντάσεις να κάνουν την εμφάνισή τους, αλλά και με την πρώτη αποχώρηση.

Συγκεκριμένα, στο trailer βλέπουμε τους παίκτες να μαζεύονται για το συμβούλιο σε έναν νέο χώρο, κρατώντας αναμμένες δάδες  και τον Γιώργο Λιανό να αναφέρει: «Τίγρεις και Αετοί, η φωτιά συμβολίζει τη ζωή, κάποιος όμως θα μείνει με σβηστή δάδα! Το παιχνίδι γι’ αυτόν τελειώνει απόψε!».

Μένει φυσικά να δούμε ποιος και πώς θα αποχωρήσει στην πρεμιέρα του Survivor.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ